14honapos a kisfiam es meg nem jar. Kapaszkodva lepeget, meg szereti ha vezetgetem, maszik szepen. Baj lehet vagy csak varjak?
Ha jól tudom, 18 hónapos korukig kell megtanulni jár, még bőven van idő..ha vezetgetve jár meg kapaszkodva, akkor már nem sok hiányzik. Én úgy csináltam, hogy ahol állt, kapaszkodva, kicsit messzebb mentem és valamivel odahívtam, így megtett egy-két lépést. De csak játékból, nem azért, hogy tanítsam. Szóval ne aggódj, várj még.
12 hónapos kislány anyukája
Nekem a keresztfiam az 18 hósan indult el,persze aggódtak a szülei, de nem lett vele semmi, csak ő kicsit lusta.
Már 5 éves lesz, és képzeld el, h ha bent van nálunk a lakásba, még most is inkább mászik, de úgy mint a gyík,olyan sebesen, azt szereti, ez van.
Amúgy ha mennek az oviba v vásárolni, megy szépen a lábán, nincs vele gond, de nagyon kis kényelmes!!
szerintem nincs baj a kicsiddel, szépen sétáltatod,megy is akkor, érdekli is ha már kézenfogva megy veled.Meglátod, nemsokára kiváncsi lesz milyen is egyedül járni, azt majd szaladhatsz utána, csak bird a tempót....:)
Nem minden gyermek egyforma, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!