Mit játszhatnék közösen az 5 hónapos babámmal?
Figyelt kérdés
Nagyon élvezi, amikor kukucsjátékot játszunk, és elbújok a textilpelusa mögé.Meg mostnában sikerült lekötnöm picit több időre, amikor a műanyag fürdőkönyvéből "meséltem".De még mivel játszhatnánk, amit nagyon élvez a babám?2010. júl. 12. 14:22
1/2 anonim válasza:
Mi most a meztelenkedést élvezzük a legjobban és akkor puszilgatom mindenét!
Mondókát mesélek neki és közben mozgatom a testét, vagy lovagoltatom a lábamon.
Karomon hasra teszem és a zsip-zsup mondókára fel-alá lengetem!
leterítek a földre egy pokrócot és körbe rakom a játékaival s együtt játszunk velük!
Legújabb...kinti pancsikolás medencéjében..imád fürcsizni, jól elfárad eszik és szunyál egy nagyot utána.
2/2 anonim válasza:
Szerintem alapvetően funkciógyakorlást. Az én kisfiam 4 hónapos, és még nem tud átfordulni, de imádja, ha az oldalára fordítom, és visszabillenhet egymás után többször, vagy félig ülő helyzetből felhúzhatja magát egy-egy ujjamat markolva a kezeivel. Puha, csörgő-zörgő jószágokkal is jól tudnak már kalimpálni és nagy tetszést szokott nála aratni az éneklés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!