Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meleg ennyire nyomhatja?

Meleg ennyire nyomhatja?

Figyelt kérdés

Ma egész nap csak aludna, ha meg nem alszik akkor nagyon nyűgös. Enni is alig eszik. 6 hetes. Tudom h ennie és aludnia kellene mivel ilyen pici de ő születése óta nem aludt ennyit. Mecsek bébi teát elfogadja de a tápszerből még 100 ml-t se eszik meg/étkezés.

Felénk a héten péntekig egyre melegebb van. Ma már 32 fok volt, péntekih 38ig megy fel

2022. aug. 16. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

De miért adsz neki teát?

6 hetesen nem is kell egy étkezésre megennie 100 ml-t. Hidd el jelez ha éhes, lehet ma több alvást igényel. Teljesen normális, hogy így reagál a melegre.

Vagy most fog következni a 6 hetes növekedési ugrás, azt olvastam valahol, hogy a növekedési ugrások előtt nem esznek annyit a babák. Aztán lehet csak ma ilyen kedve van.

2022. aug. 16. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen teaval tomod tele a gyomrat ??

Mi a francert ?

Persze, hogy nem kell neki tapszer,ha tele a gyomra ( ami jelenleg dio nagysagu ) teaval. Legyen mar eszed !

2022. aug. 16. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tömöm tele teával nem vagyok hülye és sehol sem írtam ezt! Magyarázkodni meg eszembe sincs és nem erre irányult a kérdésem. Egyébként minden nap iszik közbe közbe pár korty teát mivel hasfájós és ez a mecsek bébi tea jót tesz neki (és mégis megette az adagját)
2022. aug. 16. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ha jobban tudod, akkor miert kerdezel.

Hiaba eroskodsz, egy ekkora gyereknek NEM KELL semmi mas kizarolag anyatej vagy tapszer. Sem viz, sem tea, semmi. Ha hasfajos, arra vannak szerek. Nem az 1980'as evekben vagyunk, akkor volt divat a taeztatas. De azota eltelt 4 evtized.

2022. aug. 16. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Milyen jó, hogy rajtam kívül más jobban tudja mi válik be az én gyerekem hasfájására. Képzeld ismerem azokat a szereket és nem egyet próbáltam is közülük
2022. aug. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!