Terhesség alatt nyomhatja a magzat a tüdőt is?
Figyelt kérdés
Most 1-2 napja azt vettem észre, mintha picit nehezebben venném a levegőt, nagyobbakat kell lélegeznem.
Aztán hallottam, hogy a magzat miatt is lehet.
Most leszek 28 hetes.
Ha ez az, már ilyen korán jelentkezhet?
Nektek volt ilyen?
2022. máj. 17. 22:03
1/12 anonim válasza:
Igen volt. Normális. Sajnos... 🙂Kitartást!!
2/12 A kérdező kommentje:
Húha...🤯
Köszi!😁
2022. máj. 17. 22:29
3/12 anonim válasza:
Nekem 32 hetesen kezdte csak el. Nem irigyellek, hogy 4 héttel többet kapsz belőle. Kitartást, sajnos tényleg normális és ez már így is marad vagy amíg meg nem születik, vagy amíg lejjebb nem ereszkedik, 36-37 hét körül, akkor majd kicsivel jobb lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Huh...😱
Köszi nektek.
2022. máj. 17. 23:28
5/12 anonim válasza:
Nekem is volt, volt egy időszak, amikor rendes légszomjam volt, alig kaptam néha levegőt.
6/12 A kérdező kommentje:
😢😢
2022. máj. 18. 06:26
7/12 anonim válasza:
A gyomor csúszik feljebb a méh miatt. Az nyomja a tüdőt.
8/12 anonim válasza:
Kitartás! Én ettől voltam rosszul sokszor amikor mentem orvoshoz, mert még kényelmesen ülni se tudok a váróba, hogy legalább kevésbé érezzem. Most várom a 2.at, már kezdek kényelmetlenül lenni ott, hát még a java most jön. 😅 mindenkinek Kitartás és boldog babavárást.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, erre pl sokan nem is gondolnak előtte, nem is beszél róla senki, hogy ilyen is van 😅
Köszi, viszont neked is!🤗
2022. máj. 18. 08:28
10/12 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok mindenről nem beszélnek.
Majd a szeméremcsont fájdalom lesz az igazi, onnantól a tüdőd nem fog zavarni :’D én már attól szenvedek akárhányszor ülő vagy fekvő helyzetből állóba váltok.
Kitartást és boldog babavárást mindenkinek! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!