Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszaka ti milyen időközönként...

Éjszaka ti milyen időközönként cseréltek pelust? Hány hetes a babátok és milyen időközönként kel? Mennyi ideig tart az etetés?

Figyelt kérdés

Én minden etetés közben cserélem, de van, hogy emiatt felébred, megzavarom ezzel. Viszont nem akarom, hogy sokat legyen pisis-kakás pelusban...

Mondjuk ha 2 óránál kevesebb idő telik el a két peluscsere között, akkor is cserélem. Viszont a fiam utálja, mármint úgy általában véve az öltözködést és peluscserét, szinte mindig felkel rá, hiába csinálom pikk-pakk és nagyon finoman....

2022. aug. 15. 14:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nagyon nagyon sokat bír az a pelenka.

Nagyon sokat.

Előbb csúszik le róla 2 kilónyi pisivel minthogy átázzon, ha jó az a méret meg a pelenka.

Ne cserélgesd 3 óránként ha nem muszáj.

2022. aug. 15. 14:52
 12/31 A kérdező kommentje:
Nincs szívem ordítatni. Az első pár napban így csináltam (etetés előtt), teljesen kikelt magából, vörös volt, mint a rák.
2022. aug. 15. 14:53
 13/31 anonim ***** válasza:
78%
2-3 hetes koruktól egyiknek se cseréltem éjjel. Csak ha kaki volt, de az extrém ritkán történt éjjel. Ritkán áztak át, csak jól kell méretet választani. Éjjelre többnyire egyel nagyobb méretet kaptak, mint nappalra és simán kibírta a pelus.
2022. aug. 15. 14:55
 14/31 A kérdező kommentje:
#11 És mindegy melyik márka? Nem csípi ki a fenekét? Mert már így is észrevettem, hogy a végbélnyílás két oldalán pirosabb neki (kenem Bepanthennel, de csak ha piros), emiatt is cserélem. Jaj, első gyerek...😅
2022. aug. 15. 14:55
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ki kellbtapasztalni, hogy nektek melyik a jó pelenka. Nekünk az aldis vált be ismerősnek a pampers premium.
2022. aug. 15. 14:58
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekem van, csak akkor cseréltem éjjel pelenkát, ha bekakiltak (nagyon ritkán fordult elő). Simáb kibírja a pelenka éjjel, soha nem ázott át.
2022. aug. 15. 14:59
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Addig cseréltem éjjel, amíg minden etetésnél volt kaki is.

Lassan 9 hónapos, eszembe nem jut éjjel ezzel felkelteni.

2022. aug. 15. 15:08
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem cseréltem etetés előtt, mert általában evés után kakilt.

Kb 2 hónapos koráig fordult elő, hogy éjszaka is kakilt, akkor egy picit megetettem, hogy nyugodt legyen és sötétben cseréltem ki a pelenkáját (nálam ez volt a titka, hogy ne ébredjen fel teljesen) és pelenka csere után folytattam az etetést, amibe belealudt. Csak a kakis pelust cseréltem éjjel, úgyhogy 2 hós kora után már csak reggel cseréltem pelenkát.

Nekünk a premium care vált be, sosem ázott át, de meg kell találni hogy nektek melyik a jó.

2022. aug. 15. 15:10
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

A 2 évesemnek nem cserélem éjszaka, a 6 hónaposomnak csak akkor, ha kakilt, ami nagyon ritka.

Megesik, hogy reggelre átázik a pelus, de annyi baj legyen, kimosom az ágyneműt 🤷🏼‍♀️

2022. aug. 15. 15:23
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első hónapban kb minden etetésnél kakilt. Akkor cserélgettem. Éjszaka is. De már nem. 6 hónapos. Egyszer vagy kétszer kel éjjel. Átmegyek, az az első, hogy belekukkantok a pelusba. Csak félrehúzom és belesek. Ha nincs kaki, nem szedem le róla. Megyek etetni. Aztán reggel cserélek.
2022. aug. 15. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!