Éjszaka ti milyen időközönként cseréltek pelust? Hány hetes a babátok és milyen időközönként kel? Mennyi ideig tart az etetés?
Én minden etetés közben cserélem, de van, hogy emiatt felébred, megzavarom ezzel. Viszont nem akarom, hogy sokat legyen pisis-kakás pelusban...
Mondjuk ha 2 óránál kevesebb idő telik el a két peluscsere között, akkor is cserélem. Viszont a fiam utálja, mármint úgy általában véve az öltözködést és peluscserét, szinte mindig felkel rá, hiába csinálom pikk-pakk és nagyon finoman....
Hidd el, nagyon nagyon sokat bír az a pelenka.
Nagyon sokat.
Előbb csúszik le róla 2 kilónyi pisivel minthogy átázzon, ha jó az a méret meg a pelenka.
Ne cserélgesd 3 óránként ha nem muszáj.
Addig cseréltem éjjel, amíg minden etetésnél volt kaki is.
Lassan 9 hónapos, eszembe nem jut éjjel ezzel felkelteni.
Én sosem cseréltem etetés előtt, mert általában evés után kakilt.
Kb 2 hónapos koráig fordult elő, hogy éjszaka is kakilt, akkor egy picit megetettem, hogy nyugodt legyen és sötétben cseréltem ki a pelenkáját (nálam ez volt a titka, hogy ne ébredjen fel teljesen) és pelenka csere után folytattam az etetést, amibe belealudt. Csak a kakis pelust cseréltem éjjel, úgyhogy 2 hós kora után már csak reggel cseréltem pelenkát.
Nekünk a premium care vált be, sosem ázott át, de meg kell találni hogy nektek melyik a jó.
A 2 évesemnek nem cserélem éjszaka, a 6 hónaposomnak csak akkor, ha kakilt, ami nagyon ritka.
Megesik, hogy reggelre átázik a pelus, de annyi baj legyen, kimosom az ágyneműt 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!