Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Manapság már miért azt ajánljá...

Manapság már miért azt ajánlják, hogy a gyerek popsiját csak akkor kenjük be, amikor piros, nempedig minden pelenkázáskor vastagon, mint régebben? Ti hogyan kenitek?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 13:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

20! A feneke lesz piros....épp azt írtam,hogy a nemi szervhez nem szabad kenni.

Szövegértés...

2022. aug. 12. 18:05
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
#18 ez nagyon durva. Szerencsétlen gyerek. Legalább valami természetes gyógymóddal próbalkozz, vagy beszélj bőrgyógyásszal. Teljesen tönkreteszed a gyereket hogy méreggel kenegeted évek óta.
2022. aug. 12. 22:02
 23/26 anonim ***** válasza:
20%

22!

A sudocream mióta méreg? A levegőben több méreg van,mint abban. Ne kiáltsunk már ki mindent méregnek...

Érdekes. Rákenem egy pattanásomra is,másnapra semmi bajom. A pirosságot,fájdalmat,kidörzsölődést a leghamarabb gyógyítja meg!

2022. aug. 12. 22:32
 24/26 anonim ***** válasza:
61%

18

Ha látnáf a lànyomnak néha mulyen, akkor vakarnád a fejed.

Neki a fenekétől indulva a szeméremdombig tudott hólyagos lenni 1-1 fogzàskor.

Brutál volt.

( egyébként pont a popsitörlőmentesség, mosás oldotta meg neki általában a sebek gyógyulásàt.)

Nála elhasznàltam majdnem 3 óriás sudokremet 1,5 év alatt.pedig csak akkor kentem, ha szükség volt.

A 2. Gyereknél, úgy, hogy az első sem volt még szobatiszta a maradék és nem fogyott el, csak a fele kb a következő doboznak.

Jó, hogy beszèlünk róla el kéne adni szav ideje amíg jó a maradèkot🤪

2022. aug. 13. 06:40
 25/26 anonim ***** válasza:
64%
Én simán krémezem,de az orvos által felírt, gyógyszertár által készült popsikrémmel,sokkal jobb mint a sudocrem.
2022. aug. 13. 08:03
 26/26 anonim ***** válasza:
57%
Régebben se használtam mindig,de Én még most is popsikrémezem 9 évesen is. néha bepirosodik a popsilyuka körül. A legjobb a gyógyszertári popsikrém .Az bevált,kakilás,vagy fürdés után kenem neki és elmúlik tőle.
2023. okt. 26. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!