AngelCare 300-as légzésfigyelő 2x tévesen beriasztott egymás után.5 napos baba, ha nem burkolom be vastagon, fázik, sír. Lehet, hogy a pólya + takarók miatt nem érzékeli a babót?
Lehet, hogy el kellene hagynod a pólyát, a matracra esetleg rakhatsz még kisplédet, hogy alulról is szigetelje valami, 5 napos baba még nem rúgja le magáról a takarót.
És bár nekem még korábbi típusú légzésfigyelőim vannak, de gondolom, a 300-asnál is van egy picike kis tárcsa valahol a készülék alján, amin lehet állítani az érzékenységet. Ezt kellene feljebb tekerni. Ha kiveszed a babát és nem riaszt be, akkor már túl érzékeny (akár az utcazajt is érzékelhetni, ha hangosabb környéken laktok, ezért nem árt így tesztelni), de ha üres kiságyban beriaszt, a lélegző babánál meg nem, akkor pont jól van beállítva.
Vagy éjszakára hagyj rajta némi fűtést, hogy ne kelljen ennyire bebugyolálni.
Aztán egy hónapos kora után már lehet hűvösebb szobához szoktatni.
Az elején az én fiam is pólyában aludt, (igényelte, ha nem abban próbáltam altatni, sírt, abban viszont rögtön megnyugodott) és takaró is volt rajta, hála ég soha nem riasztott a légzésfigyelő.
Szerintem inkább az érzékenységen állítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!