Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Manapság már miért azt ajánljá...

Manapság már miért azt ajánlják, hogy a gyerek popsiját csak akkor kenjük be, amikor piros, nempedig minden pelenkázáskor vastagon, mint régebben? Ti hogyan kenitek?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 13:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A nagyfiamnál mindig kentem vékonyan Sudocremmel. Az ikreknél (fiú-lány) nem kentem alapból, csak ha piros volt. A popsitörlőkben - ha nem mindenmenteset használsz - is van aloe Vera, vagy kamilla, vagy panthenol, melyikben éppen mi.

A kicsik popsijával ezredannyi probléma volt, a nagynak főleg fogzáskor sokszor volt hólyagos, sebes, fájdalmas, stb. Nagyon markáns volt a különbség nálunk a "nem-krémezes" javára.

2022. aug. 12. 14:48
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Emlékszem, mikor a húgom kisbaba volt (25 éve) elszörnyedtem, miért kell minden pelusozáskor vastagon fehér krémben állnia a kis fenekének. Még nézni is rossz volt. 😔

Meg a cukros tea folyamatosan, már újszülöttként. Nekem is attól rohadtak ki a tejfogaim.

Szerencse, hogy ma már nem ajánlanak ilyen hülyeségeket.

2022. aug. 12. 14:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Érzékenyebbé teszi, felpuhítja a bőrt, védőnőtől hallottam. 1-2 nek kendtem a 3.nak nem nem vettem észre különbséget.
2022. aug. 12. 14:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én fogzáskor szoktam rendszeresen kenni, mert különben szétmaródik a bőre. De az max 1 hét. Azonkívül ha piros, akkor is csak vékonyan. Nálunk ez így bevált.
2022. aug. 12. 15:10
 15/26 anonim ***** válasza:
Normális pelenkát és popsitörlőt használunk, csak kb. 1,5 naponta egyszer kentem. Egyetlen egyszer volt piros a popsija egy napig, akkor aznap többször kentem.
2022. aug. 12. 15:17
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyrészt teljesen felesleges probléma nélkül kenni,

másrészt gondot is okozhat a kenegetés.

Bepállik tőle, baci- és gombatelepet táplál.

Nem csak lányoknál, fiúknál is elősegítheti az összenövést, ha véletlenül előre kenődik és egy kicsi is a fityma alá megy.

Fokozhatja az élettani letapadást. Olyannyira hogy be kelljen avatkozni. A legtöbb fitymaszűkületes a krémezettek közül kerül ki.

2022. aug. 12. 15:54
 17/26 anonim ***** válasza:
20%
Én mindig kenem neki, semmi baja nincs tőle. Nem vastagon kenem, ez a titka.
2022. aug. 12. 16:49
 18/26 anonim ***** válasza:
6%

Lányoknál gondot okoz....ki az,aki a nemi szervet is bekeni? Jesszus....

A lányom 6.5 éves. Ha 2 nap nem kenem be neki,már piros. Épp mw beszéltük édesanyámmal (ott voltunk ma), hogy remélem, nem 18 éves koráig igényli majd a bőre,mert akkor a Sudocream gyár belőlünk fog megélni! XD :)

Én amúgy nagyon vékonyan kenem be. De egyszerűen muszáj neki.

2022. aug. 12. 17:40
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
18, nem keni be senki, de odakenődik! Te gyereked ilyen, akkor kend, másnak meg nem kell. Nem kell bunkóskodni.
2022. aug. 12. 17:59
 20/26 anonim ***** válasza:
76%

18, naponta kenegeted a 6,5 évesed hámosító kenőccsel ahelyett, hogy gyermeknőgyógyászhoz vinnéd?

Te se vagy ép. 🤦

2022. aug. 12. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!