Manapság már miért azt ajánlják, hogy a gyerek popsiját csak akkor kenjük be, amikor piros, nempedig minden pelenkázáskor vastagon, mint régebben? Ti hogyan kenitek?
A nagyfiamnál mindig kentem vékonyan Sudocremmel. Az ikreknél (fiú-lány) nem kentem alapból, csak ha piros volt. A popsitörlőkben - ha nem mindenmenteset használsz - is van aloe Vera, vagy kamilla, vagy panthenol, melyikben éppen mi.
A kicsik popsijával ezredannyi probléma volt, a nagynak főleg fogzáskor sokszor volt hólyagos, sebes, fájdalmas, stb. Nagyon markáns volt a különbség nálunk a "nem-krémezes" javára.
Emlékszem, mikor a húgom kisbaba volt (25 éve) elszörnyedtem, miért kell minden pelusozáskor vastagon fehér krémben állnia a kis fenekének. Még nézni is rossz volt. 😔
Meg a cukros tea folyamatosan, már újszülöttként. Nekem is attól rohadtak ki a tejfogaim.
Szerencse, hogy ma már nem ajánlanak ilyen hülyeségeket.
Mert egyrészt teljesen felesleges probléma nélkül kenni,
másrészt gondot is okozhat a kenegetés.
Bepállik tőle, baci- és gombatelepet táplál.
Nem csak lányoknál, fiúknál is elősegítheti az összenövést, ha véletlenül előre kenődik és egy kicsi is a fityma alá megy.
Fokozhatja az élettani letapadást. Olyannyira hogy be kelljen avatkozni. A legtöbb fitymaszűkületes a krémezettek közül kerül ki.
Lányoknál gondot okoz....ki az,aki a nemi szervet is bekeni? Jesszus....
A lányom 6.5 éves. Ha 2 nap nem kenem be neki,már piros. Épp mw beszéltük édesanyámmal (ott voltunk ma), hogy remélem, nem 18 éves koráig igényli majd a bőre,mert akkor a Sudocream gyár belőlünk fog megélni! XD :)
Én amúgy nagyon vékonyan kenem be. De egyszerűen muszáj neki.
18, naponta kenegeted a 6,5 évesed hámosító kenőccsel ahelyett, hogy gyermeknőgyógyászhoz vinnéd?
Te se vagy ép. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!