Milyen vastagon öltöztetitek ma 1-2 hónapos babátokat 2-3 órás babakocsis sétához?
De ha orvoshoz kell majd vinnetek a babátokat és muszáj babakocsiba tenni vagy sürgősen boltba kell menned mert az ebédhez hiányzik egy alapanyag és már fel tetted főni az ételt csak muszáj vagytok ki vinni - 10 fokban is nem?
És ilyenkor mennyi időt szabad kinn lennie egy ekkora babénak ilyen időben?
Amit az első válaszoló írt nem is értem?! Ennyibe öltözteti 4 fokban a gyerekét?
Nálunk 4-5 fok van. Van egy vékonyabb kezeslábasa a Fiamnak és egy nagyon vastag. Én ma (ha mennénk sétálni)akkor a vékonyabbat adnám rá, alatta nadrág, body, és egy vékony pulcsi+ cipő+sapi.
Ha csinibe kell mennünk hidegben, akkor van vastag nadrágja, az alá harisnyát adok (nem vastagot), és vékony pulcsi a télikabát alá.
HA -10 lesz ahogy mondod akkor megkapja a vastag kezeslábast, plusz vettem a babakocsijába bundazsákot. Igaz Ő már 1 éves.
Egyébként nincs olyan hogy gyorsan boltba kell mennem, mert gyerek mellett igenis meg kell terveznem a heti kaját, nagybevásárlást stb. :)
utolsó vagyok.
Kérdező, szerintem sem kell 2-3 óra egy ekkora gyereknek, maximum 1 óra elég neki! És mikor az Én Fiam 1-2 hónapos volt, Én is beöltöztettem hiszen csak fekszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!