1,5 évesetek szereti az órás plüss macit?
Figyelt kérdés
Nincs még olyanunk, de szerintem tetszene neki. Imád rajtunk bírkózni.
Van értelme amúgy ilyet venni vagy kisebbeknek szoktak?
A tieitek szereti?
Voltunk vendégségbe ahol volt ilyen és jól el volt vele, bár azóta eltelt pár hónap.
2013. nov. 4. 18:12
1/9 anonim válasza:
15 hónapos a fiam, tavaly kapott egy óriás macit, persze akkor még nem értékelte, mostanság viszont játszik vele. Birkózik vele, hozzábújik :)
2/9 anonim válasza:
Születése napján kapta a nagy maciját a kisfiam a bátyámtól. Pár hónapja adtam oda neki (mikor már nem féltettem a bukástól). Hát imádja!! Most egy éves és minden nap dögönyözi! :)
3/9 Anikó1985 válasza:
Az én fiam 19 hónapos és imádja a nagyobb plüssöket, szerintem örülne neki a te gyereked is, főleg ha nagyon selymes, azt szokta minden baba szeretni :)
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint még nyerő ötlenek tűnik :)
Mekkora a macitok? Mosógépbe belefér? Én olyat próbálnék venni, de azért legyen nagy :)
2013. nov. 4. 21:23
5/9 anonim válasza:
Fiamnak 3 hets kora óta van meg az óriás macija, imádja most 2,5 éves.
6/9 Anikó1985 válasza:
A mi macink befér a mosógépbe, Guliverben vettük és jó mosni is meg se látszik rajta, hogy mosva van.
7/9 anonim válasza:
A miénk Tesco-s, kb. 90 cm. Még nem próbáltam kimosni a mosógépben, de szerintem bele fog férni.
8/9 anonim válasza:
Lányom 13 hónapos és már hónapok óta imádja a nagy plüss medvét.Ez is tescos,nagy fehér kb 80-90centi.Birkózik vele,gyűri össze vissza.
9/9 A kérdező kommentje:
a tescos újságban láttam és megtetszett, bár élőben nem tudom milyen, de remélem még azért lesz majd.
2013. nov. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!