Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 évesetek szereti az órás...

1,5 évesetek szereti az órás plüss macit?

Figyelt kérdés

Nincs még olyanunk, de szerintem tetszene neki. Imád rajtunk bírkózni.

Van értelme amúgy ilyet venni vagy kisebbeknek szoktak?

A tieitek szereti?

Voltunk vendégségbe ahol volt ilyen és jól el volt vele, bár azóta eltelt pár hónap.

2013. nov. 4. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
15 hónapos a fiam, tavaly kapott egy óriás macit, persze akkor még nem értékelte, mostanság viszont játszik vele. Birkózik vele, hozzábújik :)
2013. nov. 4. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Születése napján kapta a nagy maciját a kisfiam a bátyámtól. Pár hónapja adtam oda neki (mikor már nem féltettem a bukástól). Hát imádja!! Most egy éves és minden nap dögönyözi! :)
2013. nov. 4. 21:15
 3/9 Anikó1985 ***** válasza:
Az én fiam 19 hónapos és imádja a nagyobb plüssöket, szerintem örülne neki a te gyereked is, főleg ha nagyon selymes, azt szokta minden baba szeretni :)
2013. nov. 4. 21:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint még nyerő ötlenek tűnik :)

Mekkora a macitok? Mosógépbe belefér? Én olyat próbálnék venni, de azért legyen nagy :)

2013. nov. 4. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiamnak 3 hets kora óta van meg az óriás macija, imádja most 2,5 éves.
2013. nov. 4. 21:27
 6/9 Anikó1985 ***** válasza:
A mi macink befér a mosógépbe, Guliverben vettük és jó mosni is meg se látszik rajta, hogy mosva van.
2013. nov. 5. 04:47
 7/9 anonim ***** válasza:
A miénk Tesco-s, kb. 90 cm. Még nem próbáltam kimosni a mosógépben, de szerintem bele fog férni.
2013. nov. 5. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Lányom 13 hónapos és már hónapok óta imádja a nagy plüss medvét.Ez is tescos,nagy fehér kb 80-90centi.Birkózik vele,gyűri össze vissza.
2013. nov. 5. 12:28
 9/9 A kérdező kommentje:
a tescos újságban láttam és megtetszett, bár élőben nem tudom milyen, de remélem még azért lesz majd.
2013. nov. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!