Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba fütyi gondok,mikor kell...

Baba fütyi gondok,mikor kell feljönni a bőrnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy 18hónapos kisfiam. A doki azt mondta fürdés közben picit húzzam neki fel a bőrt. Sajnos vagy nem sajnos ,de neki teljesen levan tapadva. Teljesen tanácstalan vgyok,hogy vegyek kenőcsöt vagy ne vegyek. Mindenki mást mond. Kèrlek segítsetek

2022. aug. 10. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Talán a legjobb lenne, ha urológushoz vinnéd a kicsit.
2022. aug. 10. 21:00
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Még évekig nem kell rajta problémázni. 5-6 éves kor körül oldd meg, ha addig nem oldódik meg magától.
2022. aug. 10. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
18 hósan még nálunk se jött fel teljesen. Ha teljesen le van tapadva akkor nézesd meg dokival szerintem
2022. aug. 10. 21:03
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Dr. Novák Hunor fütyikisokos. Itt sokan nem szeretik, de ebben a témában a legtájékozottabb magyar orvos, nagyon ajánlom.
2022. aug. 10. 21:10
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

A természet megoldja magának a merevedéssel.

Nem kell rángatni.

Nem kell "óvatosan hátrahúzni".

Nem kell beavatkozni.

2022. aug. 10. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Sosem húzkodtam a fiamnak, illetve mikor már mozgatható volt, annyira húztam vissza óvatosan, hogy meg tudjam mosni, ahol már elérhető... decemberben lesz 5 éves, pár hete jött fel neki teljesen. :) Én úgy tudom, akár 12 éves korig is várhat. A férjem 17 évesen oldotta meg magának. :'D
2022. aug. 10. 21:20
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen normális a letapadás 5-6 éves korig, élettani dolog. Hozzá ne nyúlj, csak ha szobatiszta lett, akkor kezdd el lassan, fokozatosan. A pelenkás fitymatépésből adódik a hegesedés, amiből már valódi, szekunder fitymaszűkület alakul ki, ami valóban sebészt igényel majd.

Hagyd békén, azzal teszed a legjobbat!

2022. aug. 10. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek "gondok". Ez élettani letapadás.
2022. aug. 10. 21:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A Heim Pálban azt mondták nekünk, hogy iskolakezdésre jó lenne ha rendesen működne.
2022. aug. 10. 22:27
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

"ebben a témában a legtájékozottabb magyar orvos,"

Nem igaz. Ő csak a legjobban önmarketingelt orvos, aki ebből él. Szakmailag sehol sincs.

Nem gyereksebész, nem nephrológus, nem urulógus. Semmi a köze a témához.

1,5 éves gyerekhez véletlenül SEM kell a kisokosa, mert ameddig a gyerek tud pisilni, nem fújódik fel, nem gyullad, egy ujjal sem szabad hozzányúlni.

Pont a baszkurálástól lesz majd baja.

2022. aug. 11. 06:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!