Előfordul veletek, hogy orditani tudnátok, mert a gyerek mellett nem haladtok a házimunkával?
Én nem ordítok, mert nem érdekel a házimunka. Megcsinálom, amikor van időm a 4,5 hós kislányom mellett, de ha nincs, akkor meg elmarad. Egyszerűen nem érdekel, inkább játszom vele, vagy csak nézegetem, amikor elvan magában, hiszen ez olyan gyönyörű, vissza nem térő időszak...
De az is igaz, hogy engem nem is cseszeget senki az elmaradások miatt. Férjem elrámol maga után, vigyáz a tisztaságra, elmosogat, kitereget, port töröl stb. ha kell, vagy látja, hogy nem volt időm megcsinálni. Főzni ritkán főzök, mert mindkettőnk szülei sportot űznek abból, hogy legyen mit ennünk :)))
Biztos szerencsés vagyok, mert van segítségem, de azért úgy gondolom, hogy ez sokszor hozzáállás kérdése. Kedves kérdező, szerintem tojd le néha a házimunkát és nyugodt szívvel pihenj le egy félórára... :)))))
Haladni haladok, de újra és újra előlről kell kezdeni.Ez megőrjít.
Minden evés után felsöpröm a konyhát.Ha kenceficés a kaja, akkor fel is mosok, mert az egy évesem folyamatosan leejti az ennivalót.Mosogatnivaló?Őrület.Egész nap ott kéne állnom a mosogatónál, hogy ne legye benne cucc.
Én összerakodok, ő meg széthordja amit csak tud.Reggeltől estig pakolok.A ruhásszekrényben nem találom a rucikat ha indulunk, mert ki tudja nyitni, és sikeresen kidobál mindent.
Megőőőőőrülök 1x az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!