Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordul veletek, hogy...

Előfordul veletek, hogy orditani tudnátok, mert a gyerek mellett nem haladtok a házimunkával?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ordítok, mert nem érdekel a házimunka. Megcsinálom, amikor van időm a 4,5 hós kislányom mellett, de ha nincs, akkor meg elmarad. Egyszerűen nem érdekel, inkább játszom vele, vagy csak nézegetem, amikor elvan magában, hiszen ez olyan gyönyörű, vissza nem térő időszak...

De az is igaz, hogy engem nem is cseszeget senki az elmaradások miatt. Férjem elrámol maga után, vigyáz a tisztaságra, elmosogat, kitereget, port töröl stb. ha kell, vagy látja, hogy nem volt időm megcsinálni. Főzni ritkán főzök, mert mindkettőnk szülei sportot űznek abból, hogy legyen mit ennünk :)))

Biztos szerencsés vagyok, mert van segítségem, de azért úgy gondolom, hogy ez sokszor hozzáállás kérdése. Kedves kérdező, szerintem tojd le néha a házimunkát és nyugodt szívvel pihenj le egy félórára... :)))))

2010. szept. 23. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Haladni haladok, de újra és újra előlről kell kezdeni.Ez megőrjít.

Minden evés után felsöpröm a konyhát.Ha kenceficés a kaja, akkor fel is mosok, mert az egy évesem folyamatosan leejti az ennivalót.Mosogatnivaló?Őrület.Egész nap ott kéne állnom a mosogatónál, hogy ne legye benne cucc.

Én összerakodok, ő meg széthordja amit csak tud.Reggeltől estig pakolok.A ruhásszekrényben nem találom a rucikat ha indulunk, mert ki tudja nyitni, és sikeresen kidobál mindent.

Megőőőőőrülök 1x az tuti.

2010. szept. 23. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Jaj Csajok,megnyugtattatok,hiszen látom sokan vagytok ti is igy!Igen,szerintem is jobban odafigyelhetnék az időbeosztásra és nem úsznék el!Sajnos a férjem a második gyerekem és utána is sokat kell pakolnom!Legalább most pihiztem a gép előtt röpke fél órát és máris töltődöm!Köszi nektek!
2010. szept. 23. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
azaz az igazság, hogy ugyan nem ordítanék, inkább elmenekülnék itthonról. én is dolgozom egész nap, mint egy robot, vannak dolgok, amiket egyszerűen nem tudok elviselni, mint pl. nincs feltörölve, elmosogatva. a férjem nem túl igényes, nem kell, hogy seggen csússzanak a legyek a lakásban, ezért nem is érdekli, sőt kinevet, ha a feltörlőt meglátja a kezembe. szóval mostanában, jöttem rá, hogy ebből bizony le kell adni. 8 hónapos a lányom, készül felállni, vagyis ezzel próbálkozik, és valahogy bennünk szeret kapaszkodni. alig lehet magára hagyni, ugyanis mászni nem hajlandó, pedig gyakoroljuk, csak a felállás, a rámolás érdekli. így amikor ébren van, igazán én sem tudok már mást csinálni, csak vele vagyok, esetleg egy mosógép berakás, teregetés, vagy éppen pár edény elmosogatása fér bele egyszerre. ezért úgy döntöttem, hogy minden nap csinálok valamit, de bizony ha alszik délután, vagy ilyenkor este én is pihenek kikapcsolódok, mert elegem van, hogy háztartási robot lettem. mi eldöntöttük, hogy az ebédet rendelni fogjuk, pedig imádok főzni, de így mindent csak összecsapok, nem tudok ételkölteményeket gyártani, csak gyors kajákat csinálok, de azokat már unom. a beszerzés is sok időbe telik. szóval könnyítek magamon kicsit, a többivel majd csak elboldogulok.
2010. szept. 23. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
én is teljesen kivagyok ettől... én nem ordítanék, hanem bőgnék. olyan mocsok van, hogy szégyellek bárkit beengedni ide. majdnem egész nap rajtam lóg a gyerek. a nagynak főzni kell, mert a sulis kaját nem eszi meg. teljesen kivagyok merülve, fizikailag nem bírom. most is csak azért vagyok itt, mert most reggeliztem. és megyek is takarítani, mosogatni, teregetni stb stb :( amíg hajlandó aludni, mert nagyon keveset alszik
2013. ápr. 10. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!