Doktor nő,majdnem kiabált velem ma,ennyire rossz lenne a helyzet ami a súlyát illeti? 8 hónapos izgő mozgó baba Többi lent
Nov.30 született a kislányom,4430 gramm és 55 cm.
Így haladt a súlya
12.31 4600
02.23. 5890
04.26. 7240
06.28. 8260
Ma 08.09 8360
Tehát,6 hónaposan kezdtem a hozzá táplálást,neki még szinte mindig a fő étel a szopi.
Üveges ételt soha nem eszik,én készítek mindent.
Reggel 10 felé kel,szopi, dél és egy között ebédel,
Aztán 2-3 felé szopi ,így alszik el,felkel szopi,és gyümölcs pürè
,Este 6-7 felé valami pèpes étel,aztán pedig szopi amikor kéri
Állandóan mászik,megy a bútorok mellett,szinte az összes szobát végig mássza, nagyon izgő mozgó,boldog kiegyensúlyozott baba.
Van miért aggódni?
Köszönöm a válaszokat.
Hosszra nőtt 2 cm.
De azóta kezdett el mászni is,és mondtam neki is hogy kiegyensúlyozott,jó kedvű baba,aki állandóan mászik a házba,és a nagytesó után is,hát kisfiam nem volt ennyire aktív. (Ferfiak lustábbak) 😀
Igen, váltani fogunk,de ahhoz kell egy kis idő.
Hozzá teszem ez doktornő nem is dolgozhatna gyerekekkel/babákkal.
Vajdaságban élünk,kis városban,és nem volt elméletileg másik orvos.
Lázas volt a fiam 2 hónapja,férjem elvitte és írt ki neki orrsprayt,holott láza volt,és nem volt taknyos (utána sem)
Baba 3 hónapja kicsit köhögött, elvittük a férjemmel,és mondta hogy szivjuk az orrát,de onnan semmi sem jött fel neki,ennyi.
Vettem kenőcsöt,amivel kentem neki a mellkasát, hátát,2 nap alatt átment rajta.
Kár vinni hozzá. Sokan panaszkodnak rá amúgy.
És azt mondta hogy csak reggel ,és este adjak neki anyatejet 😀
Hát nem tudom ezt hova rakni,na de jólvan :)
Minden kisbaba a saját ütemèben fejlődik,nem minden baba egyforma.
Minden kisbaba egy csoda 🙏
Köszönöm a válaszokat.
Attól nem fogom tömni szegény lányt,és a cicit sem veszem el tőle. ♥️
Igen,itt nincs olyan szigor,tehát vannak anyukák akik 4 hónaposan már tehén tejet adnak a kicsinek.
Vagy 5 hónaposan már kaparják a szalonnát 😁 nem ítélem el őket,nekem is kaparta az anyu,és mind 4 tesómnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!