Csűcsű kérdése:
Fiam 8 hónapos múlt, és kB 3szor egy nap palus cserénél, a futyije alatt felgyülik a pisi. És csak csepeg de aztán megindul sugárban. Nem fáj neki nincs begyulladva sem. Ez baj lehet? Vagy normális? Első baba.
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 11:33
1/7 anonim válasza:
Orvosnak mutasd meg!ez nem jó jel!
2/7 anonim válasza:
Ha felfujodik mint egy lufi, de magatol "leenged" meg normalis katehoria. Ha sugarban pisil is jo. Dr Novak Hunor mondta ezeket. Viszont inkabb mutasd meg egy urologusnak.
3/7 anonim válasza:
A fiamnak a doktornő azt mondta, hogy ez fitymaszűkület és hogy vigyázni kell vele, nehogy pangjon a pisi a fityma alatt és ne tudjon kijönni, mert akkor sürgősen orvos. De aztán szerencsénkre doktornő kicsit segített ezen(tudom ezért sokan megköveznek), de picit hátrahúzta a fitymát, hogy kilátszódjon a húgycső nyílás. Azóta már nincs ilyen probléma, így hogy este fürdés után rendszeresen tornáztatom ameddig enged.
4/7 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy nem e lehet hogy a pelust ól van, mert eddig libero touch t használtam, és pár hete kaptunk pamperst+dm-eset és kB ha jól emlékszem pár hete van ez nála...?
2022. júl. 5. 14:03
5/7 anonim válasza:
Pelustól szerintem nem, mi is Liberot használunk a kezdetektől mégis előjött amíg egyáltalán nem volt húzkodva, tornáztatva a fityma, azaz 12 hós koráig. Viszont azóta teljesen rendben van és kezd leválni neki a bőr szépen, most 16,5 hós. Szerintem ez tényleg gyerekfüggő, ki mennyire hajlamos a szűkületre, illetve ki hogyan “bánik” vele. De nekem is azt tanácsolták, hogy egy éves korig ne tornáztassam, de mivel hasonló gondokkal küzdöttünk szerintem jobb volt egy éves kor után már mindenképpen.
6/7 anonim válasza:
Pelustóp nem
Ez fitymaszűkület ( ami lehet még normàlis is!)
Urológushoz vidd el!
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat, nem mindig van ez, van h egyik nap semmi másnap 2szer mikor kibintom, olyan mintha akkor akarna pisilni mikor kibintom és megtelik neki. De beszélek orvossal és vedonovel mindenképp.
2022. júl. 7. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!