Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiam 8 hónapos múlt, és kB...

Csűcsű kérdése:

Fiam 8 hónapos múlt, és kB 3szor egy nap palus cserénél, a futyije alatt felgyülik a pisi. És csak csepeg de aztán megindul sugárban. Nem fáj neki nincs begyulladva sem. Ez baj lehet? Vagy normális? Első baba.

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnak mutasd meg!ez nem jó jel!
2022. júl. 5. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha felfujodik mint egy lufi, de magatol "leenged" meg normalis katehoria. Ha sugarban pisil is jo. Dr Novak Hunor mondta ezeket. Viszont inkabb mutasd meg egy urologusnak.
2022. júl. 5. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
A fiamnak a doktornő azt mondta, hogy ez fitymaszűkület és hogy vigyázni kell vele, nehogy pangjon a pisi a fityma alatt és ne tudjon kijönni, mert akkor sürgősen orvos. De aztán szerencsénkre doktornő kicsit segített ezen(tudom ezért sokan megköveznek), de picit hátrahúzta a fitymát, hogy kilátszódjon a húgycső nyílás. Azóta már nincs ilyen probléma, így hogy este fürdés után rendszeresen tornáztatom ameddig enged.
2022. júl. 5. 11:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy nem e lehet hogy a pelust ól van, mert eddig libero touch t használtam, és pár hete kaptunk pamperst+dm-eset és kB ha jól emlékszem pár hete van ez nála...?
2022. júl. 5. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Pelustól szerintem nem, mi is Liberot használunk a kezdetektől mégis előjött amíg egyáltalán nem volt húzkodva, tornáztatva a fityma, azaz 12 hós koráig. Viszont azóta teljesen rendben van és kezd leválni neki a bőr szépen, most 16,5 hós. Szerintem ez tényleg gyerekfüggő, ki mennyire hajlamos a szűkületre, illetve ki hogyan “bánik” vele. De nekem is azt tanácsolták, hogy egy éves korig ne tornáztassam, de mivel hasonló gondokkal küzdöttünk szerintem jobb volt egy éves kor után már mindenképpen.
2022. júl. 5. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Pelustóp nem

Ez fitymaszűkület ( ami lehet még normàlis is!)

Urológushoz vidd el!

2022. júl. 5. 19:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat, nem mindig van ez, van h egyik nap semmi másnap 2szer mikor kibintom, olyan mintha akkor akarna pisilni mikor kibintom és megtelik neki. De beszélek orvossal és vedonovel mindenképp.
2022. júl. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!