Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért büszkék sokan arra,...

Miért büszkék sokan arra, hogy a TV-t nézetik pár hónapos gyerekkel?

Figyelt kérdés

Én nem értem ezt a jelenséget, bevallom. Kb. a csapból is az folyik, hogy az ilyen pici gyerekek idegrendszeri fejlődésére káros hatással van a TV, nem szabad őket tévéztetni bizonyos korig, de 0-1 éves kor között semmiképp, komolyan mindenhol ezt tolják ránk, erre sok anyuka nemhogy odafigyelne erre, de még büszke is rá, hogy TV-t néz a majdnem újszülött gyereke.

Kiposztolja Facebookra, elmeséli. A szomszédom pl. simán otthagyja, míg velem beszélget, beteszi pihenőszékbe vagy szőnyegre a TV elé és azt mondja, áh, elvan a gyerek, nézi a TV-t.

De mi ennek az oka, most komolyan, én nem hiszem el, hogy átlagos, egyébként normális anyuka nem találkozott még ezzel a témàval....

2022. aug. 8. 21:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%

"Papír alapú könyvből nem megy az olvasás?"

Zseni, az megvan, hogy hány könyvet tudsz elvinni egy fél centi vastag tableten? :)

És azért tablet, nem ebook olvasó, mert a színes e-ink még nem túl jó.

2022. aug. 9. 18:14
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

21

Megvan, zsenikém.

És elég viccesnek találom, hogy nektek több száz mesekönyv kell egy repülőútra.

Mi elvittük a 3 kedvenc könyvüket, bőven elég volt a leghosszabb repülőútra is (16 óra átszállással).

Nincs az a gyerek, akinek végig mesét kell olvasni, de nem is tenném, mert ilyen hosszú utakon a többség alszik, zavarnánk őket.

2022. aug. 9. 18:52
 23/27 anonim ***** válasza:
36%

22, ha nem szeretik az olvasást, biztos elég volt. ;)

De 3 könyv is több helyet foglal, mint egy tablet.

2022. aug. 9. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

23

Úgy is elég, hogy szeretik az olvasást.

És szerencsére nekünk nem derogál 3 könyvet cipelni egy tablet helyett :)

2022. aug. 9. 19:02
 25/27 anonim ***** válasza:
32%
Én komolyan nem értem, min megy itt a vita. Mégis miért baj, ha valaki inkább tabletről szeretne olvasni? A könyvnek meg a tabletnek is van előnye-hátránya, lehet mérlegelni adott esetben. Mi szít ekkora indulatokat, hogy egymást módszerét gúnyoljátok?
2022. aug. 9. 20:32
 26/27 anonim ***** válasza:
27%
24, és 30-40 könyvet is cipelnél? Az se "derogálna"? Nem is ismered a szó jelentését. Ha többet olvasnál, lehet menne. :D
2022. aug. 10. 06:07
 27/27 anonim ***** válasza:
62%
Ez valóban vicces. Limitált poggyászméret mellett nem derogál az embernek hagyományos könyvet vinni, hanem nem praktikus. 🤦 És tényleg nem illik a szó ide.
2022. aug. 10. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!