Miért büszkék sokan arra, hogy a TV-t nézetik pár hónapos gyerekkel?
Én nem értem ezt a jelenséget, bevallom. Kb. a csapból is az folyik, hogy az ilyen pici gyerekek idegrendszeri fejlődésére káros hatással van a TV, nem szabad őket tévéztetni bizonyos korig, de 0-1 éves kor között semmiképp, komolyan mindenhol ezt tolják ránk, erre sok anyuka nemhogy odafigyelne erre, de még büszke is rá, hogy TV-t néz a majdnem újszülött gyereke.
Kiposztolja Facebookra, elmeséli. A szomszédom pl. simán otthagyja, míg velem beszélget, beteszi pihenőszékbe vagy szőnyegre a TV elé és azt mondja, áh, elvan a gyerek, nézi a TV-t.
De mi ennek az oka, most komolyan, én nem hiszem el, hogy átlagos, egyébként normális anyuka nem találkozott még ezzel a témàval....
"Papír alapú könyvből nem megy az olvasás?"
Zseni, az megvan, hogy hány könyvet tudsz elvinni egy fél centi vastag tableten? :)
És azért tablet, nem ebook olvasó, mert a színes e-ink még nem túl jó.
21
Megvan, zsenikém.
És elég viccesnek találom, hogy nektek több száz mesekönyv kell egy repülőútra.
Mi elvittük a 3 kedvenc könyvüket, bőven elég volt a leghosszabb repülőútra is (16 óra átszállással).
Nincs az a gyerek, akinek végig mesét kell olvasni, de nem is tenném, mert ilyen hosszú utakon a többség alszik, zavarnánk őket.
22, ha nem szeretik az olvasást, biztos elég volt. ;)
De 3 könyv is több helyet foglal, mint egy tablet.
23
Úgy is elég, hogy szeretik az olvasást.
És szerencsére nekünk nem derogál 3 könyvet cipelni egy tablet helyett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!