Lassan 8 hónapos babának milyen játékokat érdemes venni, ami esetleg érdekli is egy kicsit?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 10:37
1/7 anonim válasza:
Pet palack, távirányító, telefontöltő, popsitörlő csomagolás, zsebkendő, cumisüveg kupak... Ezek a 8 hónapos lányom kedvenc játékai, pedig a játékboltban dolgozó nagymamája által el van látva mindenféle izgalmas játékkal 😂😂
2/7 anonim válasza:
valamilyen kukucskálós könyv, bármi ami zenél, labda. nálunk ezek mentek 8 hónaposan. most 11 hónapos, hosszabban most sem köti le semmi.
3/7 anonim válasza:
Egy másik kérdéshez nem olyan rég válaszoltam, belinkelem, igaz ott 9 hónapos volt a baba:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Az enyém az első válasz, amúgy a kukucs könyv is nagyon jó ötlet, de azzal egyedül nem volt el, viszont velem vagy 20 percig tudta nézni. Kb. 1 éves volt, mikor ki tudta tolni egyedül az ujjával a kis állatokat.
4/7 anonim válasza:
Kis zongora, kis labdák, pörgettyű ezekkel el volt 2 percig. Amiket az 1-es írt kitartottak akár 3 percig is :D Sajnos nincs olyan ami lefoglalná őket, de nem is kell. Tudom irtó nehéz. Ha megnyugtat, most 10 hónapos a fiam és már visít is a lábamnál pluszban, hogy vegyem fel. 😂😂
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ilyen mókakockát pont néztem, ilyet akkor veszek.
De akkor ezek szerint nem egyedi eset, hogy nem igazán köti le semmi.
2022. aug. 5. 13:21
7/7 anonim válasza:
Azért nagy csodát ne várj egy játéktól sem. Kisfiam 1,5 éves volt, mikor elkezdett játszani egyedül, mikor megjelenő nála az utánzás. Addig bármilyen csodajatekot megvehettem, nem kötötte le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!