Ha 1 éves kora után megpróbálok adni a babámnak tejet akkor melyikkel próbálkozzak inkább először? A bolti dobozos tejjel, vagy a házi tehéntejjel?
Házi tehéntej.Isten ments,h egy olyan ultra hőkezelt szart adj a gyereknek.(Felnőttnek sem adnám,nemh gyereknek.)Sőt,az összeset be kellene tiltani.
Ha nagyon aggódsz,akkor először hígítsd neki vízzel.De nem hiszem,h baja lesz.
Ha megbízható helyről tudsz szerezni tehéntejet, add azt, nem kell hígítani.
Mi is azzal kezdtük, de egy idő után feltűnt, hogy fura ízű (mint a kukoricakonzerv), és a gyerek sem itta annyira. Azóta dobozosat veszünk. De fontos, hogy ennyi idősnek forrald fel mindkettőt.
Nem tudom miért kell így leszarozni a bolti tejet. Nem mindenki él olyan helyen hogy házitejet igyon, aztán mégsincs baja. Nekem 20 éve nagyon megfelel a bolti tej, és makk egészséges vagyok.
Én azt adok a fiamnak, először negyed rész vízzel, forralva persze, aztán a vizet elhagytam belőle, és 14 hónaposan már a forralást is abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!