SOS! 8,5 hós babám éjszaka 20 percenként ordít! Szó szerint! A szemei csukva vannak de nagyon sír és panaszkodik. Ötletetek van mit tehetnék?
Bocsi, de nem lehet hogy éhes?? Ne haragudj, hogy megkérdeztem. (a kérdésedben csak az volt leírva hogy 20 percenként kel és LEHET hogy a foga jön)
Egy fogzásnál ilyen idősen a 20 percenkénti kelés nagyon furcsa... És ha cicin megnyugszik, akkor nem a hamit keresi?
21:16-os. Olvasd el mégegyszer. "Csak felveszem bekapja a cicit és alszik is. Nem is szívja! "
Ha éhes lenne, akkor biztosan szívná is.
Mi az Osanit-ot használjuk, valószinüleg használ, mert a lányom nyitja a száját és néha visszaadja a kezembe a tubust, hogy még. Emellett Osa nevű homeopátiás golyókat adok neki, ez egy kombinált szer. Attól függően mennyire vagyunk a fogakkal 1-4 alkalommal 6-8 golyót oldok fel neki. Ausztriában vettük a szereket.
A bátyám a Kataflán cseppekre esküszik fogzásnál.
Kitartás! Nekünk egyszer egyszerre 4 fog jött, akkor mi is 20 percenként keltünk, aztán 2 hét után nyugalom lett.
Mi az osanit golyócskát vettük de semmit nem ér. utána megvettem a chamomillát, és az már hatott:)
amúgy 8 hós a kislányom, és nálunk is 30 percenként felsír éjjel, tiszta zombi vagyok már....de én nem a fogaira gyanakszom (szeparációs szorongás + gyors mozgásfejlődésre), lehet, hogy nálatok sem a foga miatt van, mert először én is ezt hittem, aztán rájöttem, hogy nem.
21:00-as vagyok
Nem rosszindulatból, csupán csak kérdezem, hogy miért lettem ennyire lepontozva????
Mamám még annak idején rummal kente anyám száját / ínyét, és semmi baja nem lett! Ráadásul nemrégiben az egyik reggeli műsorban is mondták, hogy szabad! A hangszigetelést meg viccből írtam oda azért is volt utána a :)...
Emberek, hát nem értitek a viccet? A kérdező ki van borulva, én meg fel akartam vidítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!