SOS! 8,5 hós babám éjszaka 20 percenként ordít! Szó szerint! A szemei csukva vannak de nagyon sír és panaszkodik. Ötletetek van mit tehetnék?
régebben konyakot ajánlottak, hogy abba kell a cumit kicsit megáztatni...
tipp: vannak dm-ben, rossmanba kapható rágókák is, bár nem tudom milyen víz lehet benne - de be kell tenni a hűtőbe és hideg lesz...
Ezek csak tippek...
(esetleg hang szigetelni a gyerekszobát ?! :) )
Másik tipp: keress egy másik gyerekorvost....
vagy esetleg egy fogorvoshoz is fordulhatnál, elvégre ő is felírhatja neked (neki)
Szia!
Nekünk is a chamomilla ch 30 vált be!Egy nap max 4*5 golyót lehet beadni,mi 2*5 golyóval egy éjjeli ébredéssel elvagyunk!plussz van a lányomon borostyánlánc!Meg dologéllel kenem mikor már nagyon piszkálja!(Az is homeós)Perze mikor már látom a csíkot nálunk is kell a nurofen este lefekvés előtt!
A neten lehet rendelni Osanit nevű kencét (nem tudom honnan, próbáld a google-t)arra azt mondják nagyon nagyon hatásos!Én nem rendeltem,mert ezekkel a módszerekkel mi kis nyűgivel megússzuk,de sírás nem nagyon van!
Jobbulást,és egy kis pihenést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!