Illik 1 éves kicsi mellett kozmetikushoz menni vagy még korai, k.rvás,a jó anyának eszébe se jut még ilyen kicsi mellől elmozdulni pláne nem ilyen miatt?
Szerintem belefér havonta 1-2 alkalom, fodrász,körmös,kozmetikus 1-2 óra, ha apuka is vevő rá.
17 hónap után most én is megyek, mert ennyi nem is az hogy illik hanem inkább KELL, hogy feltöltődjön az ember!
Nekem az a fura, ha valaki a gyerek 1 éves koráig nem megy. Már persze ha előtte rendszeresen járt.
Attól, hogy gyereke van valakinek, még lehet igénye arra, hogy elmenjen fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy akárhova.
Nemsokára 3 hónapos lesz a fiam. Már 1x voltam fodrásznál, 1x kozmetikusnál. Körmöshöz pedig 2 hetente járok. Ez utóbbi oda-vissza úttal együtt nincs egy óra. Szóval nem gondolom, hogy a gyerektől veszem el az időt.
De ez a kérdés amúgy elég provokatív. Vagy a kérdező akar leoltani valakit, vagy őt találta meg ezzel valaki.
Csak ez a két véglet van?
A jó anya az nő is marad, persze ehhez nem feltétlenül a koetikus ès körmös stb kell.
Viszont mindenki saját testén megvan mit hogy szeret.
Én nem jàrok kozmetikushoz.
A bőrömet elcseszték eddig mindig, mert bőrgyógyászati eset.
Szemöldölet magam festem plusz sminkelem.
És hozzáteszem, higy a 3 napos gyerekem mellett is megcsináltam.
Azt, hogy más mit gondol pont le💩-om, de saját magam így érzem komfortosan magamat..
Pedig sem ilyen pláza maca se semmi ilyesmi nem vagyok.
Töl átlagos, akk el jól áll a távolság, ha nem sminkel.
1 év addig növesztetted a bajszod, hol élsz valami faluban ott biztos a sok begyepesedett öreg picsa miatt gondolod?
Már 1 hósan mentem gyantára, meg amire kellett, 1 éves rég nem kicsi van amelyik már bölcsis, anya meg dolgozik.
Ez nem illem kerdese, menjel persze.
En pl. 41 eves vagyok es egyszer voltam eletemben kozmetikusnal kb 20 eve, azota nem voltam, es nem tartom magam igenytelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!