Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Illik 1 éves kicsi mellett...

Illik 1 éves kicsi mellett kozmetikushoz menni vagy még korai, k.rvás,a jó anyának eszébe se jut még ilyen kicsi mellől elmozdulni pláne nem ilyen miatt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egy "anyós" írta ki a kérdést, hogy szidhassa a menyét.
2022. aug. 1. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem belefér havonta 1-2 alkalom, fodrász,körmös,kozmetikus 1-2 óra, ha apuka is vevő rá.

17 hónap után most én is megyek, mert ennyi nem is az hogy illik hanem inkább KELL, hogy feltöltődjön az ember!

2022. aug. 1. 12:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a fura, ha valaki a gyerek 1 éves koráig nem megy. Már persze ha előtte rendszeresen járt.

Attól, hogy gyereke van valakinek, még lehet igénye arra, hogy elmenjen fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy akárhova.

Nemsokára 3 hónapos lesz a fiam. Már 1x voltam fodrásznál, 1x kozmetikusnál. Körmöshöz pedig 2 hetente járok. Ez utóbbi oda-vissza úttal együtt nincs egy óra. Szóval nem gondolom, hogy a gyerektől veszem el az időt.

De ez a kérdés amúgy elég provokatív. Vagy a kérdező akar leoltani valakit, vagy őt találta meg ezzel valaki.

2022. aug. 1. 12:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerek előtt magam csináltam mindent amit egy kozmetikusnál lehet és kicsi mellett jártam kozmetikushoz, mert otthon nem tudtam elvonulni és magamra szánni az időt, így lett egy 2 óra kimenőm és otthon nem alvás időből vettem el a magamra fordított időt
2022. aug. 1. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a 22 napos gyerekem mellől mentem fodrászhoz, hogy a keresztelőjén ne lenőtt hajjal legyek. Anyukám vigyázott rá addig. Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem ezzel, pedig én egy mindenen szorongó anyuka vagyok.
2022. aug. 1. 13:17
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Csak ez a két véglet van?

A jó anya az nő is marad, persze ehhez nem feltétlenül a koetikus ès körmös stb kell.

Viszont mindenki saját testén megvan mit hogy szeret.

Én nem jàrok kozmetikushoz.

A bőrömet elcseszték eddig mindig, mert bőrgyógyászati eset.

Szemöldölet magam festem plusz sminkelem.

És hozzáteszem, higy a 3 napos gyerekem mellett is megcsináltam.

Azt, hogy más mit gondol pont le💩-om, de saját magam így érzem komfortosan magamat..

Pedig sem ilyen pláza maca se semmi ilyesmi nem vagyok.

Töl átlagos, akk el jól áll a távolság, ha nem sminkel.

2022. aug. 1. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

1 év addig növesztetted a bajszod, hol élsz valami faluban ott biztos a sok begyepesedett öreg picsa miatt gondolod?

Már 1 hósan mentem gyantára, meg amire kellett, 1 éves rég nem kicsi van amelyik már bölcsis, anya meg dolgozik.

2022. aug. 1. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem illem kerdese, menjel persze.

En pl. 41 eves vagyok es egyszer voltam eletemben kozmetikusnal kb 20 eve, azota nem voltam, es nem tartom magam igenytelennek.

2022. aug. 1. 13:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hónapos babával menten fodrászhoz. Apa sétált vele, fél óránként behozták szoptatni (nagyon jóban vagyok a fodrásszal, ő ajánlotta fel). Nem azért mert igénytelen lettem volna, ha nincs befestve a hajam, hanem mert jól esett. Én azt gondolom a kérdezőt megszólta valaki, hogy elment kozmetikushoz, de ilyenekkel nem kell foglalkozni.
2022. aug. 1. 14:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, biztos más nyelvjárás, de felénk a qrva az a néni, aki pénzért szexel másokkal, nem pedig az, aki kozmetikushoz jár.
2022. aug. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!