Lehet ebből következtetni?
Figyelt kérdés
Kislányom első három foga viszonylag problémamentesen jött - szerencsére. Lehet ebből következtetni a többire is? Vagy előfordulhat, hogy azokat majd megszenvedi?2010. szept. 21. 20:06
1/3 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit, legalább is a mi példánkból kiindulva. Nálunk az első 5 fogat észre sem vettük, hogy kibújtak. A következő kettőnél két napig lázas volt a kisfiam, a szemfogaknál pedig hasmenés, és éjszakai ébredések. De persze ettől még ti lehettek szerencsésebbek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem jelent semmit. Kisfiam két alsó egyes foga úgy jött ki, hogy már csak azt vettem észre, hogy szét van nyílva az ínye. A két fölsőt viszont megelőzte egy frankó hasmenés, és iszonyat nyűgös is volt. Most megint keményen hasmenése van, az alsó ínyén mintha látnék is valamit, és nem is engedi megmosni fogkefével, úgyhogy biztosan jönnek a többiek sorban, de hol vannak még az íny-áttöréstől...
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 8 foga (amik elöl vannak) minden gond nélkül kijöttek, észre sem vettük a jeleket, egyszer csak ott voltak a fogak.
Aztán a 4 rágótól úgy belázasodott 2 napra, hogy öröm volt nézni, ráadásul egyszerre jöttek ki 1-2 nap alatt.
Most a szemfogak jönnek, sok nyála folyik, sokat kotor a szájában emiatt, de nem nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!