A kötelező oltást babának aki nem szeretné beadatni?
Minden nemkotelezo oltasert fizetni kell,a szulok valtjak ki receptre gyogyszertarban. Van olcso neisvac c,talan par 100 ft,de a kovetkezo legolcsobb szerintem mar 15-nel indul. Azt gondolod,majd sajat penzukon megveszik az oltast,hogy minden gyereknek beadjak? :) Hidd el,igazat mondanak. Vagy legalabbis interneten utana tudsz nezni. Lehet a baranyhimlo ellenire gondosz,mivel az nem olyan regota lett kotelezo.
Egyebkent baj van a fejedben. Nem kicsi.
Nem értem miért lettem lepontozva, hiszen szintén az oltás fontosságát hangsúlyozom.
( minden nem kötelezőt is beadattam, mèg a kullancsos agyhártya ellenit is, pedig az nem is általános.. )
De elvenni emiatt nem fogják a gyereket.
( amúgy én erőszakkal beadatnám a hatóságok által a kötelező orvosi vizit alatt)
Igazából benne felvetődik, hogy ha ehhez valaki így àll, hányféleképp veszélyeztetheti a gyerekét még az ostobasàgàval?
#2 akkora hülyeseget írtál.
Miért vennék el gyermeket.
Pénz bűntetést kap szűlő és ecetere kecetera... Dehogy veszik el inkább olvastál volna utána mielőtt megszolalsz..
#16 a védelembe vétel alatt álló gyermeket láthatja család segítő esetleg esetmenedzser vagy, de ha még kutya sem viheti el tőled sőt lakasodra sem léphetnek be!
A kiemelt gyermeket vihetik el.
Inkább olvastál volna előtte mielőtt még szólalsz
38!
Az is eléggé ciki, amikor laikusok különböző konteókat adnak tovább úgy, mintha az ő zsebükben lenne ott a bölcsek köve és a szakemberek mind rosszul tudnák. De ennél még egyel cikibb, amikor az illető még az adott anyag nevét sem tudja, és pontosan ebből látszik, hogy konkrétan nem is érted, hogy miről beszélsz. A fluorokinolon egy antibiotikum ugyanis, mi fogorvosok (merthogy én az volnék) nem használunk ilyen tartalmú ecsetelőt, valszeg nem is létezik, mert mégis milyen hatást várnánk tőle fogra kenve? Amire te gondolsz, az fluorid, a kettőnek köze nincs egymáshoz. Nem fogom a szakmai részét bizonygatni, aki elég arrogáns ahhoz, hogy egy tőle látványosan távol álló témában ilyen sarkalatos véleményt alkosson, azt valszeg előbb fogja meggyőzni Körmös Jutka vagy Kasszás Aranka, mint egy fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!