Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kötelező oltást babának aki...

A kötelező oltást babának aki nem szeretné beadatni?

Figyelt kérdés
Biztosan nem KÖTELEZŐ, csak azt mondják.. Saját felelősségre ki lehet hagyni? Valakinek van tapasztalata?

2022. júl. 18. 12:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
83%

Minden nemkotelezo oltasert fizetni kell,a szulok valtjak ki receptre gyogyszertarban. Van olcso neisvac c,talan par 100 ft,de a kovetkezo legolcsobb szerintem mar 15-nel indul. Azt gondolod,majd sajat penzukon megveszik az oltast,hogy minden gyereknek beadjak? :) Hidd el,igazat mondanak. Vagy legalabbis interneten utana tudsz nezni. Lehet a baranyhimlo ellenire gondosz,mivel az nem olyan regota lett kotelezo.

Egyebkent baj van a fejedben. Nem kicsi.

2022. júl. 18. 18:29
 32/43 anonim ***** válasza:
68%
Megszívtad, a kötelező az kötelező és pont. Különben gyámügy. Ne is álmodozz arról hogy ki tudod kerülni. Az enyém mindent megkapott és kicsattan az egészségtől, komolyan érdekel mitől félsz?
2022. júl. 18. 19:03
 33/43 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem miért lettem lepontozva, hiszen szintén az oltás fontosságát hangsúlyozom.

( minden nem kötelezőt is beadattam, mèg a kullancsos agyhártya ellenit is, pedig az nem is általános.. )

De elvenni emiatt nem fogják a gyereket.

( amúgy én erőszakkal beadatnám a hatóságok által a kötelező orvosi vizit alatt)

Igazából benne felvetődik, hogy ha ehhez valaki így àll, hányféleképp veszélyeztetheti a gyerekét még az ostobasàgàval?

2022. júl. 18. 23:20
 34/43 anonim ***** válasza:
34%

#2 akkora hülyeseget írtál.

Miért vennék el gyermeket.

Pénz bűntetést kap szűlő és ecetere kecetera... Dehogy veszik el inkább olvastál volna utána mielőtt megszolalsz..

2023. jan. 4. 04:00
 35/43 anonim ***** válasza:
#14 jujj de morbid vagy
2023. jan. 4. 04:03
 36/43 anonim ***** válasza:
64%

#16 a védelembe vétel alatt álló gyermeket láthatja család segítő esetleg esetmenedzser vagy, de ha még kutya sem viheti el tőled sőt lakasodra sem léphetnek be!

A kiemelt gyermeket vihetik el.

Inkább olvastál volna előtte mielőtt még szólalsz

2023. jan. 4. 04:06
 37/43 kovacs magdolna2 ***** válasza:
0%
Biztos nem engedném beadatni rengeteg országban sehol nem kotelezo a gyerekoltas és egeszsegesebbek a gyerekek...ezek az oltasok mind mérgek, van ismerősöm gyereke oltás után tolokocsis autista lett. Ezek sinterek nem orvosok.
2023. nov. 6. 07:14
 38/43 kovacs magdolna2 ***** válasza:
0%
Múltkor szomszéd gyereke mondta gyermegmkfogaszaton rakentek vmit a fogara ..anya folhivta afogaszatot..hát kiderult fluorokinolont csak úgy, az meg idegmereg...több millió ember nyomorék tőle. Lásd fluorokinolon csoplik facen. Soha nem jön ki a fluor q testbol
2023. nov. 6. 07:17
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván idegméreggel kenegetik a gyerekeket 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
2023. nov. 6. 12:08
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

38!

Az is eléggé ciki, amikor laikusok különböző konteókat adnak tovább úgy, mintha az ő zsebükben lenne ott a bölcsek köve és a szakemberek mind rosszul tudnák. De ennél még egyel cikibb, amikor az illető még az adott anyag nevét sem tudja, és pontosan ebből látszik, hogy konkrétan nem is érted, hogy miről beszélsz. A fluorokinolon egy antibiotikum ugyanis, mi fogorvosok (merthogy én az volnék) nem használunk ilyen tartalmú ecsetelőt, valszeg nem is létezik, mert mégis milyen hatást várnánk tőle fogra kenve? Amire te gondolsz, az fluorid, a kettőnek köze nincs egymáshoz. Nem fogom a szakmai részét bizonygatni, aki elég arrogáns ahhoz, hogy egy tőle látványosan távol álló témában ilyen sarkalatos véleményt alkosson, azt valszeg előbb fogja meggyőzni Körmös Jutka vagy Kasszás Aranka, mint egy fogorvos.

2023. nov. 6. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!