A kötelező oltást babának aki nem szeretné beadatni?
"A saját gyerekével mindenki azt csinál amit akar"
Szerencsére ez nem így van.
"Az én fiam jó fel éves volt, amikor a legelső oltást megkaphatta, mert műtétje volt, kezelések, stb, és addig nem volt beadható."
És a te fiadat az védte addig, amíg oltható lett, hogy a többi gyerek be van oltva, így minimális volt az esélye, hogy elkapja azokat a betegségeket.
8: 2A saját gyerekével mindenki azt csinál amit akar..."
Még ez sem igaz, mert ahogyan nincs joga megölni vagy szexuálisan bántalmazni a gyerekét, úgy az egészségét sincs joga veszélyeztetni a hülye fejlövése miatt.
De elviszik a gyereket. Védelembe veszik és beoltják. Aki ezt megteszi a gyerekével ne vállaljon, mert nem szülőnek való! Menjen ki a pusztába aztán orvoshoz se menjen ha görcsöl a veséje!
Amúgy tipik kamu kérdés, direkt úgy tette fel, hogy felborzolja a kedélyeket.
Max. kulfoldre koltozol, megnezed hova.
Nalunk ( Ny. Europa) egyik oltas sem kotelezo, de az emberek nagy reszenek van esze es 99 % beadatja.
A kötelező azt jelenti, hogy kötelező, nincs utána olyan, hogy kivéve.
Az első oltás, amit életünkben kapunk a BCG, ezt 1-2 naposan adják az újszülöttnek, el sem tudom képzelni, hogy lehet elsunnyogni, egyszer csak jöttek és beadták még a kódházban, senki semmit nem kérdezett, nem kívánságműsor. A többi is rendszeres kontroll alatt áll, akiknek sikerült elkerülniük, azok találtak lefizethető gyerekorvost, aki bepecsételte a kiskönyvbe, hogy megkapta, pedig a valóságban nem. Értelemszerűen ez illegális, én ugyan fogorvos vagyok, de ha orvosként valaki erre kérne, én biztos egyből szólnék a gyámügynek, és a védőnőnek is, tehát nem biztos, hogy megéri lefizetni az első szembejövő dokit.
A többit meg már leírták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!