Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónaposan kötelező hason...

7 hónaposan kötelező hason szeretni?

Figyelt kérdés
Mert az én lányom utál... és mindent elkövet hogy ne keljen neki úgy maradnia. Mozgás fejlesztőbe küldtek de én nem hiszem hogy ekkora a baj. Ülni szeret én ültetem fe de nagyon sokáig megtartja magát. Állítólag ezt nem szabad és azt mondták motiváljam, hogy hason maradjon...hát gondolhatjátok hogy mindent bevetek de semmi!
2009. júl. 6. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Leginkább azért kell hasaltatni, mert ebből a pozícióból fog kúszni-mászni ami ugye a mozgásfejlődés alapvető része.
2009. júl. 6. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj szeretni hason, de nagyon hasznos. Ugyanis, ahogy előttem is írták, innen indul a kúszás és a mászás, így tud erősödni a kis nyaka és háta. Ültetni pedig tényleg ne ültesd, mert azon kívül, hogy a gerincének nem tesz jót, egy passzív mozgásformába kényszeríted, amiből még később indul neki kúszni-mászni.
2009. júl. 6. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

már 3 hónaposan kellene szeretnie.

2009. júl. 6. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!