7 hónaposan kötelező hason szeretni?
Figyelt kérdés
Mert az én lányom utál... és mindent elkövet hogy ne keljen neki úgy maradnia. Mozgás fejlesztőbe küldtek de én nem hiszem hogy ekkora a baj. Ülni szeret én ültetem fe de nagyon sokáig megtartja magát. Állítólag ezt nem szabad és azt mondták motiváljam, hogy hason maradjon...hát gondolhatjátok hogy mindent bevetek de semmi!2009. júl. 6. 11:25
1/3 anonim válasza:
Leginkább azért kell hasaltatni, mert ebből a pozícióból fog kúszni-mászni ami ugye a mozgásfejlődés alapvető része.
2/3 anonim válasza:
Nem muszáj szeretni hason, de nagyon hasznos. Ugyanis, ahogy előttem is írták, innen indul a kúszás és a mászás, így tud erősödni a kis nyaka és háta. Ültetni pedig tényleg ne ültesd, mert azon kívül, hogy a gerincének nem tesz jót, egy passzív mozgásformába kényszeríted, amiből még később indul neki kúszni-mászni.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!