Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Engednétek a nagyszülők...

Engednétek a nagyszülők között aludni a 21 hónapos gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Szüleim nálunk fognak aludni és azt szeretnék, ha a kicsi velük aludna. Kisfiam egyébként köztem és párom közt alszik. Én azért nem szeretném engedni, mert félek, hogy ráfekszenek, vagy nem veszik észre, hogy megindul az ágyról lefelé és leesik. Szerintem az apróbb neszeket csak az anya hallja meg. Számtalanszor megindult már félálmában lemászni az ágyról. Túlféltem őt? Kritikusok, ne kíméljetek! :)
2010. szept. 21. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem bizti h engedném anyóséknak!De anyuéknak sztem igen:)!Tesómék kisfia is számtalanszor aludt anyuék közt!Szeret nagyon köztük aludni.Már 3.5éves de egész kicsinek is már köztük aludt ha úgy akarta éppen:)!
2010. szept. 21. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor a szüleimnél vagyunk a 1O hónapos kisfiammal, előfordul, h. anyukámmal alszik éjszaka, napközben pedig szokott apukám és anyum között aludni. Sose volt semmi probléma belőle. Mondjuk imádja a nagyszüleit, sokat látogatják, mi is gyakran megyünk hosszabb időre hozzájuk. Anyukám nagyon éber alvó, ezért nem féltem a kicsit.
2010. szept. 21. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy a saját ágyában a helye a gyereknek, de ha eddig is veletek aludt, nem hiszem, hogy baj lenne!

Az én lányom nem alszik velünk, de amikor elmentünk a rokonokhoz 3 napra, muszáj volt velünk aludnia, mert ott nem volt külön kiságy!

7,5 hónapos kislány anyukája!

2010. szept. 22. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!