Milyen cipőt vegyek a kisfaimnak járáshoz?
Sziasztok. Kisfiam 13 honapos lesz egy het mulva es egy 2 hete kb elindult. Most van neki egy kis richter szandija azt adom rá ha megyunk valahova. A lakasban egyebkent zokniban van azt se tudom kell e bentre szandi (?)
Viszont Ausztriában elunk es itt most elegge huvos van nem is volt nagy kanikula igy elgondolkoztam hogy milyen kiscipot vegyek a fiamnak hidegebb időre. Ugyan ugy ezen a richter vonalon induljak el? Esetleg a geox megfelelo? Meg itt kint a super fit ami nagyon meg baba cipokben.
Illetve persze nekem nagyon tetszenek ezek a nike cipok de mindenki azt mondja hogy nagyon egeszsegtelen a babalabnak. Szeretnék egy kis infot kapni ki milyen cipot vett a babajanak..
Köszönöm 🥰
Ne puha talpút vegyél!És bentre nem kell szandi!
Ilyesmit kell!Ami tartja a bokáját,direkt kis gyerekeknek!A lányomnak is ilyesmi volt az első szandija!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!