Ha azt írjátok, hogy babátok ugyanazt eszi, mint Ti az mit jelent?
Figyelt kérdés
Arra gondoltok, hogy ugyanazt, csak a babának turmixoljátok vagy összenyomkodjátok? A leveseknél meg a főzinél még értem, de mondjuk a krumplistészta vagy rántotthús, fasírtnál hogy csináljátok? 1 éves a kisfiam és megpróbálnék nem külön főzögetni neki csak ezek nem világosak számomra.2010. szept. 21. 12:04
11/13 A kérdező kommentje:
Kölesgolyót meg kukacot már adok neki, de az elolvad a szájában.
2010. szept. 21. 12:43
12/13 anonim válasza:
Akkor nyomj a kezébe egy kis darab kenyeret, vagy kiflit, meglátod, milyen ügyes lesz majd. Ha öklendezik, akkor az ösztönös, ugyanis a túl nagy falat így azonnal kijön a torkukból, nem tud megfulladni tőle, nyugi!
13/13 anonim válasza:
Kisfiam lassan 8 honapos en ugy szoktam, hogy felvagom neki kis kockakba. Ha pl parolt soldseget csinalok valami melle akkor kis darabokra vagom es felszedegeti a talcarol es megeszi. A husit is igy szoktam. Nallunk 2-szer folt, hogy angyon kohogott egyszer keksztol ekkor vizet adtam mert felragadt a szajpadlasara egyszer meg a marhahustol amit a huslevesbol kiszedtem es felvagtam neki. Ez, kb. meg a 7-dik honap elejen volt de azota semmi gond. A kiflit megeszi ha a kezebe adom, vagyis inkabb szopogatja meg ragcsalja aztan megunja. Ha mondjuk pl rakott karfiol van, vagy krumplis teszta akkor azt osszetorom neki villaval es ugy eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!