Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnyugtatnátok? éjjel kiakadtam.

Megnyugtatnátok? éjjel kiakadtam.

Figyelt kérdés
1 éves a fiam.Minél nagyobb,annál rosszabb alvo.Ma éjjel is alig aludtunk,már totál kivagyok.Nem elég,hogy éjjel nem alszik,és azt akarja,hogy a kezemben tartogassam,még az egésznapunk is így telik.Nagyon akaratos,lepasszolni nincs kinek,miota megszuletett,1-szer voltam nélkule valahol.Apa dolgozik,késon jár haza.Na éjjel már teljesen kiborultam,már az sem érdekelt ,hogy uvolt,.Padlon vagyok idegileg,mikor lesz jobb legalább az éjszakai alvása?
2010. szept. 21. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezded nevelni és éjjel nem tartogatod - tedd le, és hagyd üvölteni. HIdd el, ha rájön, hogy nem szórakoztatod, aludni fog. Ennyi idösen már rájött, hogy az egész érdekes, ha éjjel (is) tartogatva, hordozgatva lesz, nem olyan unalmas, mint aludni.

Két lehetöséged van

1. marad minden igy, és idövel le fog róla szokni, viszont addigra te tiszta idegroncs leszel a kialvatlanság miatt, meg tönkremegy a hátad az állandó tehertöl

2. pár éjszakát kibirsz, hogy nem veszed vel és nem szórakoztatod - utána te is rendesen tudsz aludni, meg a gyerek is rászokik egy normális napirendre.

2010. szept. 21. 07:20
 2/9 A kérdező kommentje:
ja még annyit,még az sem segít,hogy ha magam mellé veszem,sír ugyanúgy
2010. szept. 21. 07:20
 3/9 A kérdező kommentje:
hát sajna,ezen is túl vagyunk,kiprobáltam,beletettem a kiságyba,simogattam,de fél ora uvoltés után ,mikor már hányott is kikellett,hogy vegyem.
2010. szept. 21. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoztál homeós bogyókkal? Sedatif PC a neve asszem. Direkt ilyen rosszalvóknak találták ki.
2010. szept. 21. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Sedatif PC kifejezetten alvászavarra van. Napi 2 tabletta, közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után kell adni (ha nem tudja elszopogatni még, akkor összetöröd, pici vízben feloldod, és megitatod a babával).
2010. szept. 21. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Adhatod a homeot, amig jobb lesz az alvás, mert ez igy durva. Mondjuk a fiam csak fogzás alatt csinálta ezt, akkor sem egész éjjel, hanem max 2 órát. Kizárt, hogy a fájdalomtól üvölt? Mert ha fáj a foga, akkor nem hiszem, hogy a sedatif pc hat. Egyik este adj Nurofen szirupot neki, nézd meg, javul e. Nem vagyok a gyógyszerezés híve, de mindkettőtöknek pihenésre van szüksége. Kitartás!!! Orvoshoz ha elviszed, ő megmondja, hogy a fog a gond, vagy más.
2010. szept. 21. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,h össze-vissza csinálod az altatást.Vagy melletted,vagy külön,vagy ringatva,vagy egyedül,de ne keverd.Így egyáltalán nem tudja mire számítson.Mereven ellenzem a sírnihagyós módszert,de ha azt csinálod,csináld következetesen,ha viszont azt nem akarod,akkor ne hagyd sírni néha eddig,néha addig.Keress valamit amit csinálni akarsz,döntsd el,és következetesen tartsd be.Már teljesen össze van zavarodva,azért sír.Úgy veszem ki az írásodból,h napközben is ilyen vagy,vagy felveszed,vagy nem,tehát nem tudja,mire számítson éppen.Ezért sír,h elérje amit szeretne,és ez vagy bejön neki,vagy nem,de nincs állandóság,nincs kijelölt út,amiben biztos lehet.

Ülj le,vegyél egy nagy levegőt,és dönts.vagy felveszed,vagy nem,de ez ne attól függjön,h éppen mennyire idegesít a sírása,hanem a TE döntésed legyen.

Én mindig felvettem őket ha kérték,úgyh egy idő után már nem próbálgatták,mert tudták,h ott vagyok ha kell,és nyugodtan tudtam csinálni mellettük amit akartam.

De ha úgy döntesz,h nem kapkodod fel,akkor tedd azt,és azt fogja megszokni,nem fog próbálkozni folyamatosan,h hátha most sikerül.

Jó ötlet a homeós bogyó,kicsit átsegíti a nehezén.

2010. szept. 21. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom a kínlódást. :(

Én is kivagyok, mikor nem tudom megnyugtatni a gyerkőcöt, ő is 1 éves, nála a fogzástól vannak balhék. Vasárnap egész nap nyafogott, semmi nem volt jó, alig vártam, hogy este legyen, aludjon, másnap mint a kisangyal kelt. :)

Remélem mielőbb túllendül a bajlódáson, s mindkettőtöknek lesz egy kis nyugta :)

Én mikor ilyen kis zizi volt, chamomillát oldottam fel neki vízben, hát nem sokat ért, de míg szopizott, csend volt legalább :D Másnapra kibújt egy foga!!! Szóval azért volt olyan mufurc...

Kitartás!!! A sedatif tényleg jó, bár még csak magamon próbáltam, ha foga fájna, először viburcolt próbáld, s utána a nurofent/panadolt...

2010. szept. 21. 08:57
 9/9 A kérdező kommentje:

az a helyzet,hogy kapott már panadolt is,hátha a foga végett.

Igen,igaza van az egyik íronak,hogy vagy felveszem,vagy ne,ne keverjem a kettott,na itt az a helyzet,hogy én mindig felvettem,nem hagytam sírni,csak egyszer.1 honapja van az,hogy magam mellé veszem,ha sír a kiságyban,2 h étig aludt is ugy-ahogy mellettem,aztán már az sem volt neki jo,megint ott tartunk,ahol elotte.én napkozben is ráfordítom minden idomet,de hát orrokké nem lehet a kezemen,de legalább akkor lenne csendben,de ez az állando kínlodás.......

A homeos bogyot kiprobálom,egyébként az 1. fiam is ilyen volt,sot még ennél is rosszabb alvo,mos már 11 éves,ugykell kirobbantani az ágybol,most potolja be azt amit kiskorában nem aludt.

2010. szept. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!