Várt baba volt, de 2,5 hét után teljesen beleuntam. Pedig még nincs is rutinunk, minden nap teljesen más. De egyszerűen úgy érzem, hogy meguntam az etetést, pelenkázást stb. Olyan, mintha már évek óta ezt csinálnám.
2-es vagyok,és a 20-as írta a tutit.Nem a pelenkázásnak kell izgalmasnak lenni, hanem a napról napra fejlődő,okosodó gyereked látványának. Ha ez valakinek unalmas,azt a gyereket igenis sajnálom,mert az édesanyja nem tud örülni a vele töltött időnek.Annak,hogy ő láthatja először mosolyogni,hallhatja először kacagni.Nyilván ez nem 2 hetesen lesz,de ezt meg lehet előre tudni azért.Bármennyire is monoton,vagy fárasztó néha,én örülök hogy itthon lehettem/lehetek velük,és minden percet megélhettem velük együtt.Nekem 5 csodám van,és egyetlen percet sem untam velük,soha nem unatkoztam mellettük.
2022. júl. 8. 02:37
22/25 anonim válasza:
Le lehet pontozni, akkor is így van.Ezt lehet előre tudni,és ebből lesz az,hogy a gyerek kellett,mert cuki meg minden,de már 5-6 hónaposan napokra akarják lepasszolni,mert már a házasságot kell megmenteni,meg ki vannak borulva tőle.Előbb kell gondolkodni.A napokban volt itt kérdés,hogy jogos-e anyós beszólás a,hogy a 6 hónapos gyerek mellől nem kéne 4 napra wellnessezni menni.A kérdező lesz a következő.Hogy lehet 2 hét alatt megunni a babazast?El sem kezdődött.
2022. júl. 8. 12:07
23/25 anonim válasza:
Hogy fogod unni, amikor 2-3 évesen ugyanazokra a kérdésekre kell válaszolnod 50-szer, amikor egyszer nem elég elolvasni a Bogyó és Babócát (tetszőlegesen behelyettesíthető bármilyen kisgyerekeknek szóló könyvvel). 😂
Egyébként azért mondja mindenki, hogy szegény gyerek, mert ezek a feladatok évekig megmaradnak és tetőződnek másokkal. És ha már most unja, akkor mi lesz 1 év múlva? És amit unsz, gyorsan átfordul abba, hogy utálod csinálni, ezek az érzések meg igenis hatnak arra, akihez kapcsolódnak ezek a tevékenységek.
Sok szerencsét a következő pár évre, amíg elég önálló nem lesz a gyereked, hogy ezeket segítség nélkül megugorja 😉
2022. júl. 9. 12:08
24/25 anonim válasza:
Jaj Istenen... engem is hagyott anyukam a mamanal, mindkettönel. Es ök vegeztek a dolgukat, elmentek egy lagziba, neadjisten kettesbe fürdözni. Nem lettem lelki serült, kötödöm az anyukamhoz, szeretem a szüleimet es a nagy szüleimet is, a mamanal töltött idö, a sok jatek a szomszed kisgyerekkel csodas elmeny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!