Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi meset nez az 1 eves...

Mennyi meset nez az 1 eves feletti gyereked?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 19:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
33%

30-as, jó esetben az ember nincs reggeltől estig egyedül a gyerekkel, mert apuka nem 14 órát dolgozik egy nap.

Ha igen, akkor meg szintén lehet szusszanni, nem mesézik a 15 hónaposom, de ettől függetlenül el-elmolyol magában is 12-20-30 perceket napközben, olyankor szusszanok. Közben csinálom a házimunkát.

Most hogy 20 percig mesét néz vagy 20 percig homokozik/medencézik/épít az szerintem tök mindegy, lehet addig is szusszanni mellette. Egyenként, mint írtam, én egyszer le akartam tenni mesézni, mikor migrénem volt, nem maradt meg előtte. A nagyszülőknél szokott menni mese, mert ott a másik gyerek meg függő, de az enyém ott sem marad meg. Akkor meg a végeredmény ugyanaz, nem mesézik, akár akarnám, akár nem.

De te, míg ide kiírtad a kérdést, addig is szusszansz, nem?

2022. júl. 6. 09:38
 32/32 anonim ***** válasza:
64%
Másfél eves a kisfiam, apuka 1-2x poenbol mutatott neki Donald duck-ot 1-2 percig 😅 egyébként nem néz mesét, szerintem -es gyerek pszichológus ismeros szerint is- ilyen piciknek az idegrendszeruk nem elég fejlett h a sok ingert fel tudja dolgozni. Ha esetleg nézne, akkor utana ki kellene h jol szaladgaljak magukat a friss levegőn. Nekunk sincs tv-nk, nem is lesz, helyette van szamitogep, laptop, ipad, telefon… mi heti 1-2x szoktunk este filmet v sorozatot nézni a férjemmel, a ferjem napi szinten nez a gepen. Igen, egyszerűbb lenne le ültetni a gyereket az ipad elé a kényelmem érdekében, de en inkább személyes meggyőződésből nem teszem, de nem ítélem el, aki nem bírja es benyomja neki a mesét. En pihenek vele, amikor napközben alszik es neha elmolyol magában vagy jon utánam es ott van, ahol en, pl takaritas v fozes közben.
2022. júl. 6. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!