Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi meset nez az 1 eves...

Mennyi meset nez az 1 eves feletti gyereked?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 19:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor néz, ha nyűgös vagy épp szeretnék valamilyen házimunkát megcsinálni és addig le akarom foglalni.
2022. júl. 5. 19:58
 2/32 anonim ***** válasza:
26%
Naponta 1 órát nézhet, de ő dönti el, hogy melyik meséket és mikor.
2022. júl. 5. 20:00
 3/32 anonim ***** válasza:
60%
Semennyit (2 éves)
 4/32 anonim ***** válasza:
59%
Ém még most is nézek mesét
 5/32 anonim ***** válasza:
68%
Én is úgy vagyok vele, mint az első válaszoló. Takarítás közben szoktam leültetni mesét nézni, vagy ha hosszabban utazunk és nyűgösködni kezd.
2022. júl. 5. 20:01
 6/32 anonim ***** válasza:
62%
Semennyit, 15 hónapos.
2022. júl. 5. 20:01
 7/32 anonim ***** válasza:
69%
Reggel ébredéskor, mielőtt bölcsibe megyünk, amíg én összekészülök a munkába és észhez térek (gyakran ébred hajnalban és én félkómásan nem igazán vagyok alkalmas semmilyen aktív játékra). 2 éves.
2022. júl. 5. 20:16
 8/32 anonim ***** válasza:
65%
Be is b&szna ha nem nézhetne mesét, minden ovis társa a mancs őrjáratot és hasonlókat nézi. Nem az enyém lesz az, aki kimarad mindenből mert valami woke elmebaj miatt ma nem nézhet a gyerek mesét.
2022. júl. 5. 20:20
 9/32 anonim ***** válasza:
44%
8-as, mikor a lányom ovis volt, nem volt tévénk. Soha nem panaszkodott, hogy kimaradt volna valamiből. Az ismertebb meséket, mint pl. a Jégvarázs, megnéztünk együtt, de egyébként nem volt téma a napi mese a barátaival. Mi nem érezzük magunkat elmebajosnak, mert nincs tv-nk.
2022. júl. 5. 20:55
 10/32 anonim ***** válasza:
73%

9es, nekünk van tévénk, de csak mi nézünk rajta az apjával NatGeót meg ilyesmit. A mai világban szerinted tényleg szükség van tv-re ahhoz hogy mesét nézzen a gyerek? Ott van mindenféle letöltős oldal, youtube, meg videa, teljes rajzfilmekkel.

Nekünk 2.5 éves, 2 éves koráig egyáltalán nem érdekelte a mese, most van olyan nap hogy 1-2 órát néz, van hogy semennyit. Próbálom bölcsi után inkább kivinni a játszóra, meg otthon lekötni játékokkal, de ha épp nincs rá lehetőség akkor nézhet mesét. Akkor viszont azonnal lekapcsolom, ha a mesenézés közben vergődik, amikor hozzászólunk vagy kérünk tőle valamit.

2022. júl. 5. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!