Ha autóval utazás közben, országúton kell megállni pelenkát cserélni, Ti viszitek magatokkal a használtat, vagy eldobáljátok az út szélére az árokba?
Tegyük fel, nem tűr halasztást a tisztába tétel, és meg kell állni, az út szélén (útpadkán) a semmi közepén, ilyenkor mit csináltok a használt pelenkával? Hurcoljátok magatokkal, vagy inkább otthagyjátok, és majd a közutasok összeszedik? Melyik a jobb megoldás?
Vagy bármi más helyzet ahol nincs kuka
Szerintem is elkeserítő, hogy ez valakiben egyáltalán felmerül, mint kérdés. Bezacskózom és viszem magammal amíg nem találok kukát. Nem fogom az árokba dobni, szerintem azt egy bizonyos szociális szint alatti réteg teszi csak (+Ráhel). Aki egy minimálisan is igényes magára és a környezetére, nem szemetel.
Autópályán meg nem is kérdés, a pihenőhelyeken mindenütt van kuka.
Nem, mi nem vagyunk szemetelős Orbán Ráhel-félék.
Amúgy ő egy autópálya pihenőben (benzinkútnál?) csinálta ezt, ahol teljesen egyértelmű, hogy talált volna szemetesedényt.
Nem tudom, hogy merült fel az út szélén eldobás (valami celeb? Ki ez a Ráhel?), szerintem egyértelmű.
Viszont azt javaslom, hogy szabadtéri kukába se dobjátok be, mert az állatok megérzik a furcsa szagot, kiszedhetik, szétrághatják, és szétszóródnak belőle a műanyagok és a vegyszerek is. Különösen vonatkozik ez az erdei kukákra.
de ki írt leálló sávot?
Országút!
Nem autópálya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!