Hogy viseli babátok a meleget? Ki mivel foglalja le a panelben egész nap a babát?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 09:21
1/5 anonim válasza:
Pancsol, vizeskedik
Egy pelenka van rajta semmi más
Amúgy játszik szépen egész nap, mintha észre sem venné milyen meleg van
De a vizeskedés sokat segít neki is
2/5 anonim válasza:
Bár nekem nem babám van, hanem 2 és fél éves lányom, de 8-tól már nem bírok kint lenni ebben a melegben, nincs árnyék az udvaron sem, így egész délelőtt bentvagyunk (reggel 6:30-7 körül ki szoktunk menni kicsit:D). Hát én nagyon megszenvedem, unatkozunk, eddig nem nagyon nézett tévét de most bekapcsoltuk, mert már nem tudunk mit csinálni ennyi időn keresztül :D kiolvastunk 10 könyvet, színeztünk, táncoltunk, legoztunk, és még csak 10:20 van... gyáááá :D legkorábban 4-5 felé tudunk kimenni az udvarra, szerencsére utána már van sok árnyék.
3/5 anonim válasza:
Nem érdekli, engem megvisel, de ő remekül érzi magát. Pedig nincs klimank se, 29-30 fok van a lakasban, csak ventilator van. De nagyon jol elvan, mesélünk, kirakózunk, plüssökkel jatszunk, eszebe se jut kimenni. En vagyok a legjobban meglepve, de örülök is. Másfél éves múlt.
4/5 anonim válasza:
Mi kimegyünk, árnyékos játszótérre, vizezni, programokra minden nap, délelőtt és délután is. 11 és 5 között nem vagyunk kint, és mindig árnyékos helyet választunk. Én nagyon unnam magam bent a lakásban, kisfiam is mozgékony. 2,5 éves.
5/5 anonim válasza:
15 hónapos, 10-kor bekapcsoltam a klímát, mert engem visel meg jobban, 5. emelet, 0 szigetelés, széli lakás, 30 fok bent... őt nem zavarja, csak alváskor. Tegnap, meg tegnapelőtt reggel is levittem kicsit, imád bogarászni, a füvet tépkedni, rohangálni, kavicsokat gyűjteni, stb. Csak ide a ház mögé mentünk le az árnyékba egy szatyorral, amiben labda volt, egy doboz, az innivalója, meg egy pokróc, rajtam meg itthoni cucc :D Ilyenkor sajnálom, hogy nincs kertünk, nagy a mozgásigénye. De 10 körül feljöttünk, akkor tízórai, kis pihi, mesekönyv, játék (értsd szétdobál mindent), aztán fél 12-től alvás, ebéd, játék, és 5-kor megyünk csak a játszótérre, előbb nem kínzom magunkat ezzel. Itt bent nem pacsálunk. A játszótérre viszek egy üveg vizet, azt töltögetem neki a vödrébe, abban pacsálhat, vagy olyan játszóra megyünk, ahol van kút, csak ott tömeg van mindig. De amúgy lassan telik az idő sokszor, amíg nem volt ilyen meleg, többet csavarogtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!