A jó idő beköszöntével ki hogy foglalja le egész nap a babáját otthon az egyre melegedő lakásban?
Célszerű lenne változtatni a napirenden. Minél melegebb volt, annál korábban mentünk. Volt hogy reggel 7-kor kezdtük a sétát és 10-re bent is voltunk.
Még a bölcsikben is van nyári napirend, amikor sokkal korábban levegőznek.
"Nem azt kérdezte, mikor mentek el otthonról, hanem hogy mit csináltok a meleg lakásban 🤦♀️"
Zsenike, azért nehéz lefoglalnia bent, mert nem viszi ki, így "nem fárad el". Még egy babakocsis gyerekre is igaz, hogy jobban leköthető bent, ha volt eleget kint.
Azaz, ha kiviszi máskor, probléma megoldva.
Szívesen
Ilyen melegben ,reggel kint vagyunk. 10-11ora felé bent.
Játék ,ebéd ,mikor még picik voltak ,ebéd utáni alvás.
Aztán mikor felkeltek 2,3 felé ,uzsonna ,kis játék. És 5 óra felé mentünk ki. Tehát olyan nagyon sok üres órát nem töltöttünk bent.
Mennyi idő a baba ? Úgy ha tudjuk a korát ,könnyebben tudunk abban segíteni ,hogy miket lehetne csinálni.☺️
Mert én hiába írom azt ,hogy tarsasozunk bent ,vagy festünk, kinect-ezunk. Nyilván egy babával más a helyzet.
Az én 7 hónaposom gyakorlatilag egész nap lefoglalja magát és engem is. Kúszik, mászik, bútorokon felkapaszkodik, én meg rohanok utána egész nap, mint egy hülye 😄.
De egyébként szoktam itthon babahintába tenni, könyveket nézegetni, lapozgatni vele, mindenfelé csörgőzörgő játékokkal játszani, imádja pakolászni a színes dolgokat (pl. kávékapszulákkal tök jól leköti magát, állandóan kiborítja a dobozból és matat velük). A hozzátáplálás is kész program nála. Igazából nekünk nagyon gyorsan elmegy a nap.
6-os, zsenikém a szövegértést gyakorold. Szívesen.
Kérdező, van erkélyetek? Ha igen, akkor egy minimedencét is ki tudsz neki tenni, az én gyerekeim nagyon szerették amikor ilyen picik voltak 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!