A jó idő beköszöntével ki hogy foglalja le egész nap a babáját otthon az egyre melegedő lakásban?
Figyelt kérdés
Mi minden nap mentünk ebéd után kifelé, bevásárlás, séta, amit szeretett is, de a melegben nyilván nem tudunk már menni. Viszont így meg egy idő után nyűgös itthon, de aludni nem akar.2022. jún. 7. 05:32
11/13 A kérdező kommentje:
9-es, szerencsés vagy, hogy már itt tart mozgásfejlődésben a pici. Nálam pont, hogy nem kúszik még, így nem tud dolgokért megindulni, ami nagyon frusztrálja, pedig állandóan hason akar lenni. Nyilván ülni sem tud, hogy játékokat pakoljon ülve. Háton már hiába mutogatok neki dolgokat, azonnal hasra vágja magát, majd egy idő után nyíg valamiért. Szóval nem könnyű.
2022. jún. 7. 09:33
12/13 anonim válasza:
9-es vagyok, nekünk is volt egy jóóó hosszú időszak, mikor ha letettem rögtön hasra ment, de onnan még nem tudott elindulni. Én akkor is kipakoltam elé mindent, és ugysnúgy tudta rendezgetni, nyúlt érte, fogdosta. A könyveket szintén nézegette hason. Pici labdát gurítottam ide-oda, az is tetszett neki. Ilyesmiket tudsz játszani vele. Plusz volt az enyémnek pocakpárnája, amire lehetett játékokat akasztani, ez is lefoglalta kis időre. De minél többet van hason, annál hamarabb indul meg, úgyhogy hadd gyakoroljon 🙂.
13/13 anonim válasza:
Kivittem az árnyékos családi parkba, vagy a dunapartra, ott elvoltunk. Hasalgatott a pokrócon, nézte a gyerekeket, kúszni próbált, füvet tepkedett, virágokat, bokrokat, vizet, kacsákat nézegettünk. Barátokhoz is mentünk át időnként. Nem maradtunk a lakásban, meg is sültünk volna a 36-38 fokos panelban, és a legalább 40 fokos erkélyen. Amikor lehetett, addig voltunk csak bent délelőtt, amíg elviselhető volt a lakásban a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!