Mit és hogyan tettetek el télire a babátoknak?
Figyelt kérdés
Itt a zölségekre, gyümölcsökre gondolok. Olyanokat szeretnék elrakni amiket nem lehet kapni télen de jó lenne ha kapna a baba télen is. Őszibarackot már pürésítve lefagyasztottam. Gondoltam még a szilvát, körtét, céklát. A szilvát, körtét nyersen gondolom pürésítve, a céklát főzve. Vagy céklát lehet kapni télen is? Jaj, nem vagyok egy piacra járó, nem is tudom mit mikor lehet még megvenni normál áron.
Érdemes egyáltalán feltölteni a mélyhűtőt.
Nem tudjátok hogy tartósítják a bébiételeket? Jó lenne ha üvegben is sikerülne elrakni valamit. Valami jó ötlet?
2010. szept. 20. 14:53
1/3 anonim válasza:
Szilvát, meggyet, barackot, cukkinit és tököt raktam el babámnak. Céklát lehet télen is kapni és nem is drága. Én még sütőtököt fogok neki lefagyasztani, mert azt már január körül nem lehet kapni.
2/3 anonim válasza:
Én semmit. Manapság mindent találsz télen is a hipermarketekben fagyasztva.
3/3 anonim válasza:
Nekem csak most lett nagyobb hűtőm, így az eperről, meggyről, kelbimbóról lemaradtam. Teszek el szilvát (kimagozva-felezve), őszibarackot turmixolva (állítólag nagyon löttyedt lenne egészben eltenni). Remélem, még áfonyát is kapok valahol olcsón, azt is tennék el. Körtén is gondolkodom. Később teszek el gesztenyét is, előfőzve-hámozva, az nagyon drága lefagyasztva, majdnem 500 Ft egy 100 grammos dobozzal. Zöldséget nem teszek el, a legtöbbet megkapni lefagyasztva. A kelbimbót is csak a magas ára miatt akartam. Céklát általában lehet kapni tavaszig, én még májusban is vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!