Kiesett a gyerek az ágyból, lehet valami belső sérülése?
Figyelt kérdés
4 hónapos de már hasra és hátra is forog. Rácsos kiságyban alszik külön szobában. Már ébren voltam, amikor hallottam hogy ő is felébredt, mert nagyokat kurjantott. Aztán hallottam egy koppanást és elkezdett sírni. Először azt hittem csak beütötte a fejét a rácsba, de amikor átértem, láttam hogy a feje és az egyik karja be van akadva 2 rács közé és lóg lefelé az egész teste. Persze rögtön kivettem, amikor felvettem megnyugodott. Küslő sérülést nem látok rajta, meg se nyomódott a feje, a végtagjait is ugyanúgy mozgatja. Csak aggódom, nehogy valami belső sérülése legyen, amit ugye nem látok, különösen ugye a nyaka rándulhatott meg.2022. jún. 26. 08:53
21/30 anonim válasza:
De miért raktátok egy kókány ágyba a gyereket?
Ez az alapok alapja, hogy erre odafigyelj. Nem telt egy 9990 Ft-os ikeás/kikás/jyskes ágyra?
Remélhetőleg ezután legalább megszabadultok ettől a szartól.
22/30 anonim válasza:
Lehet, hogy mivel ez egy tákolmány, nem lehet megemelni a szintjét, és már az alsó szinten alszik a baba, így el tudom képzelni, hogy puffant a földön a teste, de a karja-feje benn akadt. Kérdező, szerintem ha nem viselkedik furcsán, eszik, játszik, nem aluszékony, nem sír folyton, akkor nem esett baja. De dobjátok ki ezt az ágyat a francba, ennyit nem ér az egész.
23/30 anonim válasza:
Megtörtént, valószínű semmi gond, de első dolgom lenne holnap venni egy új ágyat. Szerintem ne ezen spóroljatok.
24/30 anonim válasza:
Menj már el az ikeába és vegyél egy ágyat, nyitva van! Normális rácsos ágyon nem fér ki se a feje, se a feneke! A mostani kiágyatoknál az is jobb ha a díványon alszik.
25/30 anonim válasza:
24: jajj, mintha mindenki Bp-en élne, hogy azonnal szaladhat az Ikeába 🤪
26/30 anonim válasza:
25 :D Nagyon sokaknak a Bp tábláig tart Magyarország :D
27/30 anonim válasza:
25 azért ezt vidékről is megoldanám valahogy. Vagy a vidéki gyerek kevesebbet ér? Milyen rácsos ágy amin kifér a baba feje?!
28/30 anonim válasza:
Bárki rendelhet az Ikeából, 15 kg feletti csomagot 6000 Ft-ért kiszállítanak. Amúgy nem csak az Ikea létezik, van ezer más bababútorbolt.
29/30 anonim válasza:
25, mintha csak az ikeában lehetne kapni. Kikol, kika, jysk, brendon...és ezer másik üzlet, plusz házhozszállítás is van a világon. Akinek van internete, annak ne legyen már lehetetlen.
(Nem Bp-n élünk, normális kiságyat vettünk olcsón)
30/30 anonim válasza:
Miért nekem írogattok? Nem én írtam, hogy azonnal induljon az ikeába. Pont arra gondoltam én is, hogy máshol is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!