Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiesett a gyerek az ágyból,...

Kiesett a gyerek az ágyból, lehet valami belső sérülése?

Figyelt kérdés
4 hónapos de már hasra és hátra is forog. Rácsos kiságyban alszik külön szobában. Már ébren voltam, amikor hallottam hogy ő is felébredt, mert nagyokat kurjantott. Aztán hallottam egy koppanást és elkezdett sírni. Először azt hittem csak beütötte a fejét a rácsba, de amikor átértem, láttam hogy a feje és az egyik karja be van akadva 2 rács közé és lóg lefelé az egész teste. Persze rögtön kivettem, amikor felvettem megnyugodott. Küslő sérülést nem látok rajta, meg se nyomódott a feje, a végtagjait is ugyanúgy mozgatja. Csak aggódom, nehogy valami belső sérülése legyen, amit ugye nem látok, különösen ugye a nyaka rándulhatott meg.
2022. jún. 26. 08:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Hát szerencsére igen, de pl ha még alszol?

Erre tényleg találj ki valamit.

Egyébként meg én tuti bevinném, ha feleslegesen, hát feleslegesen, de legalább megnyugszol.

2022. jún. 26. 09:48
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Csak én nem tudom elképzelni a szituációt?

Előbb azt írod kiesett, utána, hogy beszorult, meg hogy lóg... Mi van?

Szabvány ággyal ilyet elképzelni se tudok, mivel úgy van meghatározva a rácstávolsag, hogy egészséges méretű újszülött feje se tud még készakarva se beszorulni, nemhogy egy 4 hónaposé.

A rácsvédő pedig nem ajánlott se éjjel, se nappal. Nem növelu, hanem csökkenti a biztonságot

2022. jún. 26. 09:57
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

12-vel teljesen egyetértek.

Nagyon zavaros. Hogy esett le? Hogy lógott ki?

2022. jún. 26. 10:17
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Én sem igazán tudom elképzelni, hogyan történt, nem tudom vizuálni. Két gyerekem van, mindegyiknél elég hamar le kellett szedni a rácsvédőt fulladás veszély miatt, mert alá másztak. Mindegyik elég izgága volt, de ilyet vagy hasonlót soha nem tapasztaltam. Mindenesetre beszélni az orvossal nem ártana.
2022. jún. 26. 10:23
 15/30 anonim ***** válasza:
60%
Átbújt az egész testével a rácson a gyerek,csak a feje nem fért ki,úgyhogy azon fennakadt és lógott.
2022. jún. 26. 11:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
A feje tartotta fent a gyereket? De azt hogy? A feneke se tudott volna kiférni a rácsok között nem? Tehát max a két lábát tudta volna kilógatni, de a popi mér beszorul, és nem tudja csak a feje tartani.. Ez így igen érdekes.
2022. jún. 26. 11:13
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Egy pelenkás popi kifér a rácsok közt? Ilyen tuti nincs…
2022. jún. 26. 11:13
 18/30 A kérdező kommentje:
Én sem tudom hogy csinálta. Nem szabvány ágy, használtan kaptuk, kicsit nagyobb a rácsok közti rész. Oldalazva kifér a feneke. Kiesett csak nem egészen a földre mert a fejénél fogva fennakadt. A feje azért nem esett ki, mert az egyik karja is ott maradt.
2022. jún. 26. 11:17
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
De mi koppant? Egyáltalán nem érthető. Fotózd már le, kérlek, a kiságyat, vagy linkelj be egy hasonlót.
2022. jún. 26. 11:19
 20/30 anonim ***** válasza:
29%
Oké, világos, azóta milyen a viselkedése?
2022. jún. 26. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!