Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez a legújabb "babakocsiell...

Mi ez a legújabb "babakocsiellenesség"?

Figyelt kérdés

Két kérdés is volt, ahol felvetődött a téma?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Csak lesek ki a fejemből, hogy lassan már semmi sem jó.

2010. szept. 20. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

mi hacsak nem ömlik az eső, akkor mindenhová bicajjal megyünk. kisvárosban lakunk, eljutunk midnenhova így igen gyorsan. az én 21 hónapos kislányom rühellli a babakocsit. igazából már 1 évesen is utálta, de akor télen nemigen tudtunk volna babakocsizni. ha bejön a kemény hideg, nem tudom még hogy lesz, attól függ befér e overallban is az ülésbe. :)

sztem mindenki csinálja ahogy jólesik neki.

én csak azt nem szeretem, amikor a 3-4 éveseket is még babakocsiban tolják.

2010. szept. 20. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok baba kocsi ellenes de 1.5 év után biztos nem fogom babakocsival tologatni...szerintem furi egy 2-2.5 éves gyerek babakocsiban...bután néz ki...de felőlem mindenki addig használja a kocsit ameddig Neki tetszik :)) ebből nem kell vitát csinálni .....
2010. szept. 20. 16:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Ne vagyok hordozó ellenes, és vittem háton láynmat hátihordozóban, és igen nehéz volt.

Sőt már 10 kilósan az volt.

És joban megbízom a vázas hordozóbqan, mint a kendőnen, mei-tai ban.

Ráadásul pakolni is lehet bele egy egséz napos túrához.

Nem értem miért baj, az ha valaki 1,5 2 évesen tolja gyerekét a babakocsiban, ha oylan szerencsés, hogynem.

üvölt benne.

Köszönöm a válaszokat és én továbbar is tolom a lányomat.

2010. szept. 21. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
ha neked ez bejön tologasd:)) én meg nem fogom ...ennyi...mindenkinek ahogy tetszik.....
2010. szept. 21. 14:41
 15/18 A kérdező kommentje:

OKÉ, Te NE tologasd.

Ennyi, témát lezártam.

2010. szept. 21. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
12,43-as vagyok.már miért lenne furi egy másfél éves babakocsiban???vannak gyereke akik 14-15 hónaposan tanulnak menni,nehogy már azt mond,hogy egy épp járni tudó babával be lehet járni a várost.be lehet de kegyetlenség.A stílusoddal pont azt sugallod hogy mindenki azt csinál ugyan amit kar,csk szar alak ugyan,mert kocsiba teszi 18 hónapos gyerekét.nevetséges vagy.Az én fiam egész nap lot fut,egy perc nyugta sincs,de imádja ha beteszem a kocsiba és nézelődhet,tudod a babkocsit nekik találták ki.nem pedig a 18 éveseknek.
2010. szept. 21. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a nevetséges hogy normálisan leírom mit gondolok és nem is akarok senkit meggyőzni hogy ne tologassa a gyerekét erre egyből vita van és személyes sértésnek kell venni a dolgot.Most Te így gondolod én meg nem..és???.....és nem a nagy bevásárló túráról beszélek ahova 5 km -en keresztül hurcolod a gyereket magaddal de mindent félre kell érteni...
2010. szept. 22. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
amúgy hol olvastad hogy szar alak aki babakocsiba teszi 18 hósan a gyerekét?? én sehol és nem is gondoltam ezt de biztos nem egy kommentet olvastunk.....
2010. szept. 22. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!