Pierre cardin ( nem a legújabb 2010-es) vagy peg perego pelenkázótáskát vegyek?
Figyelt kérdés
A pierre cardin táska nagynak tűnik de tetszik a peg perego is,de azt nem láttam hogy miylen nagy.Vélemények?2010. aug. 29. 22:12
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem Pierre Cardin van de szerintem nem nagy!Sőt néha kicsinek is bizonyult!
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy ezt a 2márkát hogy lehet egy kérdésben emliteni,nézted az áraikat?A Peregos táskák 20000 ft környékén vannak,pierre cardin pedig 5000ért vettem,a kisebbet választottam,de szerintem ez is baromi nagy.Kérdés ogy neked milyenek az igényeid.
3/3 anonim válasza:
Nekem Pierre cardin van, és megmondom őszintén, hogy batár nagy. Ezért nem is nagyon szeretem, csak akkor használom, ha hosszabb útra megyünk, és mást is belepakolok olyankor. De egy pelenkázó lapnak, popsitörlőnek, cserepelusnak, krémnek, csőrös itatónak, és egy-két játéknak óriási, ezért egy normál táskát használok, és még a saját dolgaimat is bele tudom rakni (kulcs, iratok, pénztárca, telefon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!