Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumit illik továbbajándékozni?...

Cumit illik továbbajándékozni? Csak főzve volt, próbálva - nem kellett - majd újra kifőztem, és eltettem. Kidobni sajnálom, a gyerek meg másfajtát szeret.

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 11:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
28%
20. Az a flancolás, hogy nem használt cumit adunk a gyerekünknek? Tőled is megkérdezem, hogy ha most odaadom a használt fogkefémet, megmosod vele a fogad? Ha nem, akkor egy pazarló, nevetséges flancoló vagy, ugye tudod?
2022. jún. 24. 16:40
 22/27 A kérdező kommentje:

Nos. Azért fordult meg a fejemben, mert a cuminak 1500 Ft darabja, és van itthon 8, sajnálnám kidobni tényleg.

Sajnálom, hogy összevesztetek a kérdés alatt, de végül is megfogalmaztátok közösen a problémámat. Egyrészt ez tényleg higiéniai termék, és mégha nem is töltött a gyerek szájában 10 másodpercnél többet, akkor sem biztos, hogy mindenki szívesen fogadná. Másrészt tökéletesen sterilizálható, emiatt volt a dilemma.

2022. jún. 24. 16:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
22: a tudomány jelen állása szerint, nincs az az eszköz, ami az általad használt fogkefét sterilizálja.
2022. jún. 24. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
22. Nahát, nem csak kérdést sem tudsz kiírni, válaszolni sem tudsz értelmesen. Lehet, hogy jártál iskolába, de ez cseppet sem látszik rajtad. De legalább jókat lehet rajtad röhögni.
2022. jún. 24. 17:48
 25/27 A kérdező kommentje:
Ez igazán kedves tőled, köszönöm. A 24-es válaszodat nem tartom relevánsnak a kérdés szempontjából. Biztosan az iskolázatlanságom miatt van...
2022. jún. 24. 18:20
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
25. Nyilván elírtam és nem neked szólt, hanem a 23-nak, mint ahogy ő is nekem szánta és nem neked.
2022. jún. 24. 18:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki nyugodtan. Nem illik. Akarmilyen draga volt. Etetocumit sem adunk oda,mellbimbo vedot sem. Semmit ami szájban volt.
2022. jún. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!