Cumit illik továbbajándékozni? Csak főzve volt, próbálva - nem kellett - majd újra kifőztem, és eltettem. Kidobni sajnálom, a gyerek meg másfajtát szeret.
4 a tiédet biztos nem, de ez egy baba szájában volt gyakorlatilag fel percig.
De persze lehet finnyaskodni, nincs még elég szemét a Földön...
6 nem vagyok álszent, de az biztos hogy bizonyos dolgokban másképp látom a pazarlast mint te, főleg a gyerekekkel kapcsolatban, mivel ők még nem tarsitanak undort egy csomó dologgal kapcsolatban.
Amúgy a XX. vegeig századig ez nem is volt téma, tehát elég jól hatottak a reklámok, mert tömegesen undorodunk a használt dolgoktól
Szép új világ... "Aki foltos sosem módos"
A fogorvosnál is csomó minden volt más szájában, csak sterilizálják mielőtt beteszik a tiédbe.
Vicces hogy felnőtt emberek nem hiszik el vagy nem akarják vagy nem tudom, hogy a forrásban lévő víz sterilizál. Nevetséges!
Kérdező: én odaadnám. Sőt a sterilizált fogkefével sincs semmi bajom.
8. Miért látnád máshogy? Én 90%ban csomágolásmentesen vásárolok, komposztálok, igyekszünk pazarlásmentesen élni, nem terhelni a környezetet. Állítom, te fele ennyi dolgot nem teszel. Bocsi, nekem a használt cumi nem fér bele, de nem is cumizik a gyerekem, szóval ne aggódj egy csikóhal sem fog meghalni a gyerekem cumija miatt. De a fogkeféjét és a rágókáját boltban vettem és nem engedem, hogy más gyerek használja. Állítom te fele ennyire nem vagy tudatos, de rögtön ítélkezel, mert nem adnék használt cumit. Nem izgat a véleményed, de azért jót mosolyogtam rajtad.
9. Szupi, akkor te mindenképpen vegyél használt fogkefét magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!