Cumit illik továbbajándékozni? Csak főzve volt, próbálva - nem kellett - majd újra kifőztem, és eltettem. Kidobni sajnálom, a gyerek meg másfajtát szeret.
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 11:06
11/27 anonim válasza:
10. És igen 2x írtam le ugyanazt, remélem ebbe fogsz belekötni, nem a lényegi tartalomba.
12/27 anonim válasza:
Ez kb olyan, mint használt bugyit továbbajándékozni.
14/27 anonim válasza:
13. Ez még 2006-ban vicces is volt
17/27 anonim válasza:
Szerintem nem illik. Legalábbis én nem adnék a gyerekemnek használt cumit. Nyilván lehet példának írni a fogorvosi eszközöket, az éttermi evőeszközöket stb… De na…:) Én azért inkább beruháznék egy új cumira…
18/27 anonim válasza:
Gondolom egyikőtök gyereke sem hordott SOHA használt gyerekruhát. Mi a különbség, a más koszos, büdös, gombás, tetves rongya...jaaa hogy az ki vót mosva??!!!
Szánalooom.
19/27 anonim válasza:
18. Mi a szánalmas? Meg is tudod fogalmazni a problémádat? Vagy iskolába nem jártál, hogy erre képes legyél?
20/27 anonim válasza:
Jártam iskolába, kedves 19. hozzászóló, bár olyan omnipotens nem vagyok, mint jómagad.
Mi a szánalmas? Ez a mértéktelen, értelmetlen, nevetséges flancolás. De bocsánat, itt mindenkinek ezüst kanállal a szájában született a gyereke, felség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!