9 hónapos babám altatása borzalmassá vált a napokban, illetve időszakosan irgalmatlan nyűgös. Ez fogtól lehet? Csak 2 foga van eddig. Hogyan tudtatok ilyenkor altatni?
Nálunknis 9 hónapos a kisasszony.
Nekem nem csak az altatás lett borzalom, hanem sokszor a nappal is. Képes az egész napot végighisztizni. (Igen, ez már hiszti, nem azért sír mert éhes/szomjas stb, nem első gyerekem).
Nálunk amik lehetnek okok,
az a szepa,
azhogy most állt át 2 alvásra a 3ból, a 2 kevés a 3 sok
Nekem moat kezdi azt is, hogs akaratos lett, de nagyon.
Fogzást kilőttem. 2 foga van, azokat észre sem vettük, hogs kijött.
A nagymozgás meg hülyeség.
Nekem már mászik, ül, áll, lépeget. Ezeket 1 hónap alatt tanulta meg. Mégsem "zakkant meg tőle"
De én igazából nem keresek nevet az ilyen dolgoknak, attól nem lesz jobb. Csak túlélek. Az altatás meg ahogy sikerül
Mozgásfejlődés,szeparaciós szorongás,fogzás,hirtelen melegek...Bármi lehet.Nálunk egyébként szintén 9 hónaposan kezdődött ráadásul nem volt elég hogy nehezen aludt el rémesek voltak az éjszakák is.Minimum 15ször fenvoltunk.
Probáld meg az inyét bekeni gélel ha ténleg a fog okozza akkor az segít,ha meg nem akkor a türelem es az idő.Kitartást,megoldodik majd hid el:)
Valaszoltam rendesen,nem értem,miért nem hasznos.
Ps.egy 9 hónapos baba sem tud még hisztizni,lehet 100 gyereked is,akkor sem tud..(2-esnek szól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!