Őszintén... milyen egyedülálló anyának lenni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és nem találok senkit... gondolkozom hogy egyedül vágjak bele még a huszas éveimben.2022. jún. 17. 20:22
11/15 anonim válasza:
És hogyan? Egy random egyéjszakás, akitől azt sem tudod, mit fog örökölni és örökre össze leszel így kötve vele? Mert tudtommal mostanság sem a donorsperma, sem az örökbefogadás nem járható egedülállóként.
12/15 anonim válasza:
Egyik évben (24 éves voltam) depressziós voltam, hogy senkinek sem kellek. Éveken keresztül mindig a barátnőimre figyeltek a férfiak, napról napra megkaptam, hogy én nem vagyok érdekes. Majd egyik napról a másikra egy olyan stabil kapcsolatba kerültem, hogy rá következő évben gyerekünk született. Mai napig együtt vagyunk és már két gyerekünk van.
Ne add fel, sose tudhatod merre sodor az élet. Elcsépelt, de tényleg.
13/15 A kérdező kommentje:
akkor bizakodom. köszönöm.
2022. jún. 17. 21:38
14/15 anonim válasza:
Xar. Akkor is, ha menet közben hagy el valamikor apuka, de van kapcsolata a gyerekkel. Tudatosan egyedül vállalni gyereket a lehető legnagyobb egoizmus.
15/15 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy xar. Én ugyanígy voltam mint te, nagyon szerettem volna gyereket de én már 36 éves voltam, engem sem érdekelt már kitől vagy hogyan, de jó hogy nem tettem semmi meggondolatlant, ugyanis rá pár hónapra újra egymásra talaltunk az exemmel akivel azóta már eljegyzes is megvolt, össze is költöztünk és gyönyörű kisfiunk született. Egyrészt ne add fel sosem késő másrészt biztos hogy egyedül rohadt nehéz lenne, párom, mivel külföldi és még nicnsenek meg a papirjai, így egyenlőre munkanélküli, ezért itthon van és segít nekem de csak ha el is megy pár órára a varosba vasarolni stb vagy épp 2,3 napra hazamegy svedorszagba, már sokkal nehezebb nekem is ha épp ébren van a kicsi, hidd el egyedül nagyon nehéz lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!