Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hónapos baba viselkedése?

5hónapos baba viselkedése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kétségbe vagyok esve.Van egy 5hónapos gyönyörű kislányom.

Még mindig nem gyügyög.Síkítozik ritkán nevetni még ritkábban.Ha mosolygunk rá vissza mosolyog.Néha szokott valamit dünnyögni ha álmos és altatom.(De nem nevezném gügyögésnek)Ezzel altatja magát gondolom.Bal oldalról hasra fordul.Mást nem tud,hasalásnál is repülőzik visszük dévényeshez júliusban.Rengeteget alszik napközbe 6,5 órát kb 1órát marad fent aztán alszik és így megy a nap.Estét is végig aludja(annak mondjuk örülök)Enni szinte semmit nem eszik tápszerből ilyen 100-110ml 5x(nem a meleg miatt mindig is keveset evett)Amit ő eszik abból már 200ml kéne.Az elmúlt 1 hónapban 3x telibe ki is hányta.

Elkezdtük a hozzátáplálást az se jó,doki írt fel sinlacot az se jó.És a bal lábával szokta csinalni mostanában egy nap töbször hogy kifeszíti és fel le mozgatja párszor aztán abba hagyja majd megint.De látszik,hogy nem dirket csinálja úgyhogy neurologushoz is vinni kell.Egyszerűen nagyon kétségbe vagyok esve mi lehet vele aggodom érte nem szeretném,hogy baja legyen :(((

Valakinek hasnoló?Egy kis bíztatás vagy inkább őszínteség,hogy ebből lehet komoly baj?:(

2022. jún. 15. 11:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
A 17. válasz előtt lenácizott valaki a javítás miatt, amit töröltek ( nem én kértem), hát így megy ez.
2022. jún. 17. 22:39
 22/23 anonim ***** válasza:
56%
Ne aggódj, mert nem oldasz meg vele semmit, mert nem annyira vészes a helyzet, a gyerek átveszi és különben is a legjobb kezekben van, hiszen gondos anyaként viszed neurológushoz és dévényeshez. Amit tehetsz, hogy a tápszert mindig frissen kevered, steril cumisüvegbe, megfelelő hőmérsékletre és belediktálod a gyerekbe. Én énekelgettem a sajátomnak, amikor nehezen ment az etetés. Kitartás és türelem!
2022. jún. 18. 02:36
 23/23 A kérdező kommentje:

17# erről lemaradtam bocsi :o

18# Nagyon oda figyelek a tisztántartásra és a megfelelő elkészítésre és az éneklés néha bevállik de akkor se eszik olyan hú de jól.Remélem semmi baja nem lesz:( Szép napot é jó egészséget mindenkinek! Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2022. jún. 18. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!