15 hónapos babával mit szoktok játszani, van e valami napi rutinotok? Szeretnék vele mást játszani már de kifogytam. Hogy néz ki egy napotok? Illetve szerintetek milyen a nagymama viselkedése?
Én a mindjárt 15 hónaposommal a következőket: labdázás, mondókázás, hintázás, mesekönyvek nézegetése, pakolás fiókból, dobozból, játékból takarítás, ill. ő is majdnem minden házimunkában segítenk akar. :D Szereti a karika-tornyot vagy mit pakolgatni, formabedobózni, ruháit cipelni, haját fésülni. Plüssökkel bábozunk. Kukucsjáték, elgurítjuk a kisautót és versenyt négykézlábazunk utána (még csak most kezd járni). Zsírkrétával rajzolunk. Zenehallgatás, tánc. Főzésnél max annyit segít, hogy adogatja a zöldségeket, tésztát már gyúrtunk együtt, csak nehéz volt megértetni vele, hogy ne egye meg.
Nagymamával pedig tisztázd, hogy gondod van abból, hogy hülye dolgokat is megenged a gyereknek, amire te azt mondod, nem szabad, azt nem szabad. Te vagy a szülője, a te felelősséged és a te gondod a gyerek nevelése, legyen szíves alkalmazkodni. Cserébe meg te legyél olyan pontokon elnézőbb, ahol tudsz, de nyilván pohárdobálásra ne szoktassák rà...
Kedves első, látom kiragadtad az egész szövegből a legfontosabb dolgot :D
Konyhalinka nálunk a konyha pult vagy nem tudom nálatok hogy hívják, felvidéki magyar vagyok. Amin vágtok, szeleteltek, bármit csináltok ha főztök, mikrohullámúsütő meg a kávégép is rajta van, ha mosogatsz oda pakolsz ki. :D
Kedves második és első, nagyon köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!