Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves babátok rámutat az...

1,5 éves babátok rámutat az állatos könyvben az adott állatra amit kérték mutasson rá?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Minden állat va-va (vau-vau) egyelőre:) De a tárgyak könyvben már tud pár dolgot, oda is lapoz és megmutatja.
2010. szept. 19. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
most már igen,Eddig nem,pedig ismerte szinte mindet,mert máshol felismerte,mondta a nevüket.nem rég kezdte el magától is mutogatni a könyvben,és mondja is,hogy ott a cica.
2010. szept. 19. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Már hamarább is megmutatta.És már mondani is tudja.18hónapos lány.De nem egyformán fejlődnek a gyerekek.
2010. szept. 19. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
10 hós kora óta mutatja meg a legtöbb állatot a könyvekben (nem csak a sajátjaiban), és utánozza néhány hangját (kutya, boci, bárány, cica, kígyó, ilyesmiket). Nagyon szereti a könyveket, biztos ezért ragadt rá ilyen hamar.
2010. szept. 19. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:

2 évesemet még mindig nem érdekli ez a könyvből mutogatás. De ha én rámutatok egy állatra akkor utánozza a hangját.

Szerintem ő már soha nem is fog könyvből mutogatni. :)

2010. szept. 19. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
12,13-as vagyok,most nehogy megijedj,hogy a te gyereked még nem mutogat.az enyém sem.hiába kértem,de még az állatok hangjait se utánozta hiába kértem,pedig tudta,mert amikor mentünk valahová és meglátott valamilyen állatot,rögtön mondta a nevét és a hangját is.igy én letettem az ilyen fajta tanításról,hogy mutasd,na mutasd meg,hogy mondják stb.látom,hogy tudja és a tied is biztos,majd egyszer csak kidől belőle magától,mint nálunk.
2010. szept. 19. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Imádja a könyveket, 6 hónapos korától mutogatom neki az állatokat, mondókás mesekönyveket olvasok neki ő ül mellettem és hallgatja lapozza! 10 hónapos korától ha mondom neki hogy csinál a majom, kigyó, halacska, bagoly, kutya cica utánnozza, de nem mutat rá az állatokra!

Nem beszél még, annyit mondd hogy hoppá ha valami leesik, büfizik, elesik, nagy ritkán anya ha valamit nagyon akar, meg ha valamit szeretne mutogatja mondja hogy ott ott ott oda, nem köszön nem integet!

De rengeteget gagyog, be mem áll egész nap a szája, mindenkihez oda megy dumál az embereknek gyerekeknek hosszan, közben mutogat arcokat vág mintha azt értenénk!

2010. szept. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!