1,5 éves babátok rámutat az állatos könyvben az adott állatra amit kérték mutasson rá?
2 évesemet még mindig nem érdekli ez a könyvből mutogatás. De ha én rámutatok egy állatra akkor utánozza a hangját.
Szerintem ő már soha nem is fog könyvből mutogatni. :)
Imádja a könyveket, 6 hónapos korától mutogatom neki az állatokat, mondókás mesekönyveket olvasok neki ő ül mellettem és hallgatja lapozza! 10 hónapos korától ha mondom neki hogy csinál a majom, kigyó, halacska, bagoly, kutya cica utánnozza, de nem mutat rá az állatokra!
Nem beszél még, annyit mondd hogy hoppá ha valami leesik, büfizik, elesik, nagy ritkán anya ha valamit nagyon akar, meg ha valamit szeretne mutogatja mondja hogy ott ott ott oda, nem köszön nem integet!
De rengeteget gagyog, be mem áll egész nap a szája, mindenkihez oda megy dumál az embereknek gyerekeknek hosszan, közben mutogat arcokat vág mintha azt értenénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!