Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Tüdőgyulladással születet...

SOS! Tüdőgyulladással született valakinek babája? Mik az esélyek, és meddig kell bent maradnia a kórházban?

Figyelt kérdés
Kismanóm 5 napja született tüdőgyulladással, amit állítólag a méhemben kapott valami fertőzéstől. Az intenzíven van, kapja az antibiotikumot és lélegeztetőn van. Nagyon kivagyok! Kiváncsi lennék más tapasztalataira, mennyi a gyógyulás és a szövődmények esélye! Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 19. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem az egyik ismerősöm babája született így, augusztusban,és koraszülött is volt, már otthon van, és teljesen egészséges, pedig neki más problémája is volt. Nyugodj meg, hamar meggyógyul.
2010. szept. 19. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ismerősöm babája születésekor kapott tüdőgyulladást. Ők két hétig voltak bent a kórházban, de a tüdőgyulladásból hamarabb meggyógyult a baba, csak annyi mindent vizsgáltak nála, amit általában nem szoktak, így 100% egészségesen küldték haza őket. Ő is antibiotikumot kapott, és 3 óránként járt az anyuka szoptatni, meg lefejt tejet is kapott a bébi.

Jobbulást nektek!

2010. szept. 19. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén ismerek olyan babát aki ezzel született, kutya baja mára!
2010. szept. 19. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Keresztlányom született így, 3 hétig voltak benn, ma már kutya baja.
2010. szept. 19. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Bátyám fia is így szuletett,sot o eloszor nem is reagált jol az antibiotikumra,majd az orvosok megállapították,hogy a agyához nem jutott el cukor ami késobb gond lehet,már mi is minden rosszra gondoltunk,de ma már egy 12 éves egészséges eleven ,nem betegeskedo ,jo tanulo gyerek.

Gyogyulást nektek,és légy eros.

2010. szept. 19. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel kedvesem, mert fel fog épülni:) A babák erősek és amíg érzi a szeretetet közdeni is fog.

Látogasd amikor csak tudod...adj neki tejet és ha tudod és engedik akkor öleld magadhoz sokszor:)

Jobbulást kívánok a kicsidnek:)

2010. szept. 19. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást és a biztatást! Már jobban van a kicsim, és napról napra javul! :DDD

Nektek is minden jót kívánok!

2010. szept. 20. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Nem tudom,h eljut e hozzad a kérdésem,de az én kislányom is tüdőgyulladással született. Szeretném kérdezni,h mi lett a későbbiekben? Egészséges,nem beteges? Köszönöm.
2022. márc. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!