Kezdetben hogyan szoptattatok?
Egyáltalán nem adtam tápszert. Nehéz volt, rengeteget cicizett és fájt is az elején de kitartottam. Azzal tudod csak jól felszaporítani a tejet ha elég inger éri a mellet. Azaz sokat szoptatsz. Azaz nem pótlást adsz ha éhes a baba hanem cicit. Nincs olyan hogy tápszert igényel. Éhes. Olyan van. A tej szoptatás közben is termelődik amúgy. 1 szoptatás alatt teheted mind a 2 mellre.
Amúgy fb szoptatási tanácsadás kérdezz felelek csoport. Olvasgass
Nagyon köszönöm a válaszokat, nagyon küzdünk, így örülök minden tippnek. :)
Karamalzt iszom én is, nagyon szeretem ráadásul, illetve tejserkentő teát is kezdtem. Fejni sajnos egy cseppet sem sikerült még, de folyamatosan igyekszem stimulálni. Most talán mintha éjjel elindult volna valami. Rázott a hideg és érezhetően bedurrantak a cicijeim. Szívesebben is időzik ma rajta, ennyit még összesen nem töltött cicin szerintem, mint az elmúlt fél órában, be is aludt rajtam. :) VÉGRE! <3 Eddig mindig ordításba fulladt 2-3 szívás után a szopizás, majd újrapróbálkozás, ugyanezzel a véggel.
Első körben nekem is az a cél, hogy a nappali tápit hagyjuk el teljesen, utána mehet az éjszakai is. Értem én, hogy nem tápszerre van szüksége, hanem éhes, de 20-20 perc ciciztetés után, amiből nettó 17-17 perc üvöltés, nagyon tehetetlennek érzem magam és amikor teljes erővel tolja el a mellemet üvöltve, nyilván érzem, hogy nem jó úton járunk. Nem bírom sem fizikailag, sem érzelmileg, ami nyilván szintén nem segít... Adom neki, ha szükségét látom és próbálok taktikázni mit csinálhatnék máshogy, hogy kicsit gyorsabban beinduljon, a tápszert meg teljesen eltudjuk/eltudjam engedni. Mindegy, remélem a legjobbakat, most nagyon bizakodó vagyok a legutóbbi próbálkozás óta. :)
Én az elején stopperral a kezemben szoptattam és 15 percenként váltottam oldalt.
Gyakorlatilag egész nap feküdtem én is, kitartás, nem lesz ez így örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!